Sinema Haberleri

Marvel’dan Şahane Bir Sinemalara Dönüş Videosu ve Yeni Filmlerin Duyurusu Geldi

Wandavision dizisi ile sinematik evrenindeki 4. Fazını resmi olarak başlatan Marvel, dün yayınladığı video ile yeni faz içerisinde çıkaracağı filmlerin duyurusunu yaptı. Bir bakıma sinemalara dönüş sinyali de veren bu 3 küsür dakikalık video içerisinde yeni Black Panther filmi, 3. Örümcek Adam filmi, Yeni Ant Man filmi gibi duyuruların yanında bir çok farklı projede gün yüzüne çıktı. Beni en çok heyecanlandıran proje ise Nomadland ile En İyi Yönetmen ve En iyi film Oscar’ını kazanan Chloé Zhao’nun yönettiği Eternals filminden ilk resmi görüntüleri görmek oldu. Bir kaç senedir yapımı devam eden film, diğer tüm Marvel filmlerinden farklı bir şekilde izleyecinin karşısına çıkacak. Sinematografi ve hikaye anlatımında şimdiden kendi imzasına sahip olan genç yönetmen Chloé Zhao’nun, Marvel evrenine yepyeni bir soluk getireceğini düşünüyorum.

Bir diğer duyuru da Black Panther filmi ve ismiyle alakalı oldu. Black Panther karakterini canlandıran Chadwick Boseman geçtiğimiz yıl kansere yenik düşerek karaktere trajik bir şekilde veda etmiş, ilk filmiyle büyük bir başarı kazanan filmin geleceği belirsiz bir hale gelmişti. İkinci filmin çekileceği kesindi ancak ne gibi bir yönde olacağı, karakteri kimin canlandıracağı ve filmin ismi bilinmiyordu. Artık filmin ismi kesinleşti ve Black Panthter 2, Wakanda Forever ismiyle geliyor. Bunların yanı sıra Black Widow, Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings, Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, Thor: Love And Thunder, Black Panther 2 ve Captain Marvel 2 filmlerinden de görüntülere yer veriliyor. Açıklanan vizyon tarihlerine göre Marvel’ın bu yıl içerisinde izleyiciyle buluşturmayı planladığı filmler ise Black Widow, Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings, Eternals ve Spider-Man: No Way Home oluyor.

Pandeminin global olarak olmasa da en azından sinemalar adına yavaş yavaş biteceğinin, yakında herkesin tekrardan sinema salonlarına geri döneceğinin habercisi bu video’yu hemen yukarıdan izleyebilirsiniz. 

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir