Dizi Haberleri

Dexter 9. Sezonu ile Geri Dönüyor ve İlk Kısa Fragman Yayınlandı

2006 yılında yayın hayatına başlayan Dexter, yayınlandığı zamanlar, döneminin en popüler yapımlarından biriydi. 2013 yılında final yaptığında, bizleri epey tatsız bir boşluğa düşürmüş; kötü finali dizinin adını az da olsa kirletmişti. Genel itibari ile hem son derece orijinal bir iş olan Dexter hem de popüler kültürde son derece ismi bilinen bir diziydi. Geri döneceğine pek ihtimal vermiyorduk. Geçtiğimiz aylarda bomba bir haberle bu ihtimaller gerçeğe dönüştü ve Dexter, 9. Sezonu ile bir Limited Series olarak geri döneceği açıklandı

Dün yayınladığı fragman ile Michael C. Hall’u canlı kanlı tekrar Dexter görmek epey heyecanlandırdı açıkçası. Dizinin geri döneceği açıklandığından beri ilk tanıtım fragmanı olan bu Teaser, 30 saniye uzunlukta dahi olsa Dexter’ı ve onun karanlık yolcusunu tekrardan selamlatıyor. Teaser içerisinde pek bir şey yok, camdan yansıyan ve muhtemel Dexter’ın bir sonraki avı olan birileri muşambalara ve bir şeylere bağlanmış şekilde can çekişiyor ardından Dexter’ı görüyoruz. Sonra da bir yayın tarihi açıklanıyor. Tam tarih verilmese de en azından bu önümüzdeki kış, Dexter’a kesin olarak kavuşuyoruz.

9. Sezon nasıl olacak, hikaye ne denli tatmin edecek ve nereden başlayıp nereden bizleri yakalayacak henüz hiçbir bilgi paylaşılmadı. Yeni hayatında Dexter’ı ama en çok da oğlu Harrioson’un hikayedeki yerini fazlasıyla merak ediyorum. Fragmanı hemen üstten izleyebilir, hissatınızı yorumlara dökebilirisniz. :)Dexter ve 9. Sezon ile alakalı yeni bilgiler geldikçe buradan paylaşacağız. Takipte kalın.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir