Sinema Haberleri

Another Round Tekrar Çekiliyor ve Başrolde Leonardo DiCaprio Olabilir

Another Round, geçtiğimiz sene Avrupa Sineması içerisinden çıkan en dikkat çekici yapımlardan biriydi. Ödül törenlerini adeta silip süpüren yapım, Mad Mikkelsen’in müthiş oyunculuğu ile akıllara kazınmıştı. Yönetmen Thomas Vinterberg’e de Oscar’da yönetmen adaylığı getiren yapım, En İyi Uluslararası Film ödülüne da layık görülmüştü.

Belirli bir seviyeyi aşmayan alkol tüketiminin etrafımızdaki dünyayı daha açık bir zihinle algılamamızı sağladığı teorisini test eden bir grup lise öğretmeninin hikâyesini konu alan Another Round, hem konusu hem de oyunculukları ile son derece iyi bir sinema seyirliği sunuyor. Filmin yeniden çekim haberlerinin ise bu kadar erken çıkması biraz şaşırtıcı oldu. Ancak işin odağında Leonardo DiCaprio olunca bu yenide çekim ile alakalı kötü konuşmak gelmiyor içimden. Another Round’ın uyarlama hakları, yapılan açık artırma sonucu aralarında Leonardo DiCaprio’nun ortağı oldu yapım firmasının da yer aldığı bir gruba satıldı. Gelen haberlere göre, DiCaprio yapımcılığını üstleneceği filmin başrolünde de yer alabilir.

Filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu henüz kesinleşmiş değil ancak kesin olan bir yeniden çekim olacağı. Başrol muhtemel olarak Dicaprio’ya gidecek. Dicaprio hem yapımcılığını üstlenecek hem de muhtemel başrolü oynayacak. Orijinal yapımın yönetmeni ise filmin bir diğer yapımcısı durumunda. Bakalım yeniden çevrim, esere ne gibi artılar katacak. Filmle ilgili yeni gelişmeler geldikçe buradan paylaşacağız.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir