Sinema Haberleri

Margot Robbie Korsan Olma Yolunda

DC’nin Birds of Prey’i için bu yıl aynı projede bulunan Margot Robbie ve filmin senaristi Christina Hudson, yeni bir proje için bir kez daha bir araya geliyor. İkiliyi yine buluşturacak yapım ise Pirates of the Caribbean.

Disney’in en önemli markalarından Pirates of the Caribbean, serinin son filmlerinin satışta başarısız rakamlara ulaşması ve serinin baş karakteri Jack Sparrow’u canlandıran Johnny Depp’in çalkantılı magazin yaşamı ile birlikte önemini giderek yitirmişti. Geçtiğimiz yıllarda Chernobyl’in yazarı Craig Mazin’in senaryosunu yazıya döktüğü, Johnny Depp’siz bir Pirates of the Caribbean remake’i için çalışmalara başladığını söyleyen Disney, aynı marka için başka bir filmin daha hazırlığına girişmiş bile.

Konusu geçen yeni Pirates of the Caribbean projesi, orijinal seri ile bağlantılı bir yeniden yapım ya da devam niteliğinde bir filmi olmayacak. Orijinal seri gibi Disneyland tema parkında yer alan Pirates of the Caribbean’dan uyarlanacak olan filmin senaryosunu Bumblebee ve Birds of Prey benzeri yapımlarda yer alan Christina Hudson yazıya dökecek. Serinin başrolünde ise Hudson’ın Birds of Prey’de birlikte çalıştığı Margot Robbie içinde bulunacak. Oceans serisinin kadın oyuncularla çekilen versiyonu gibi Margot Robbie’nin liderliğinde ağırlıklı olarak kadın kişilerden oluşan bir korsan çetesinin macerasının anlatılacağı dedikoduları yüksek sesle konuşulmaya başlayan yapımdan yakın zamanda bir doğrulama haberinin de geleceğini düşünmekteyiz. Şu an erken aşamada olan projede yer alacak diğer isimler ve prodüksiyonun başlangıç tarihi şimdilik belirsiz olsa da, yakın tarihte projeden daha fazla haber alacağız gibi görünüyor.

Margot Robbie Az Bilinenler

O Bir Tomboy

Filmlerde seksapelini konuşturan kıyafetlerle gördüğümüz Robbie, gerçek yaşamında tam bir tomboy tarzına sahip. Sörf yapan, çiftlik hayatını seven ve hokey oynayan Robbie, bu maceraperest yaşamını stiline de uyarlamış.

Harley Quinn‘den Nefret Etmiş

Hakkında çok fazla konuşulan Harley Quinn rolünden başta nefret etmiş. Senaryoyu ilk okuduğunda hiçbir ortak yan bulamayıp ondan nefret ettiğini belirten Robbie, karakteri oynadıktan sonra onu çok sevdiğini söylüyor.

Neredeyse Marvel Kahramanı Olacaktı

DC Comics’în Suicide Squad filminde Harley Quinn rolü için biçilmiş kaftan olduğunu düşündüğümüz Margot Robbie, az kalsın rakip firma Marvel’in süper kahramanı olacaktı. Geçtiğimiz senelerde vizyona giren Fantastic Four’un yeniden çevriminde Sue Storm rolü için düşünülen Margot Robbie, takviminin uymadığı öne sürerek rolü geri çevirince; karakteri Kate Mara hayat vermişti. Filmin gişede battığı düşünülünce oldukça doğru bir tercih yaptığını anlıyoruz.

Roller İçin Çok Sayıda Ünlü İsmi Geride Bıraktı

Hollywood’da olmanız demek, bir rol için oldukça sıkı rakiplerle mücadele etmeniz demek. Tarzan filmi için Jessica Chastain ve Emma Stone gibi adayları geride bırakan Robbie, kariyerinde parlamasını sağlayan Wolf of Wall Street filmindeki rolü içinse Blake Lively, Rosie Huntington-Whiteley, Teresa Palmer ve Amber Heard gibi ünlü isimleri geçerek rolü kapmış.

Wolf Of Wall Street Çekimlerinde Sarhoştu

Kariyerinde fazlaca önemli bir yere sahip olan ve onu tanımamızı sağlayan filmde oldukça cesur sahnelere sahip olan Margot Robbie, sinirlerinin yatışması için tüm sahnelerin öncesinde üç shot tekila içmiş.

Tam Bir Harry Potter Hayranı

Jimmy Kimmel’ın şovunda anlattığına göre, gözleri çok iyi gördüğü halde 13 yaşındayken iyi göremediğine dair yalan söyleyen Margot Robbie; bu sayede gözlük takmaya başlamış Amacı ise tabii ki başından beri Harry Potter gibi görünmekmiş.

Yeme ve İçme Konusunda Çok İddialı

Kıskandıran bir fiziğe sahip olmasına rağmen yemek ve içmek konusunda rakip tanımayan Margot Robbie, çok kısa bir sürede birayı fondip yapabildiğini ve yemek yeme yarışmalarına katıldığını söylüyor. Neighbours‘ın setinde yemek yeme yarışmasına katılan Robbie, tam 1 saat içinde 4 kilo bolonez soslu makarna yiyerek yarışı kazanmış.

Hokey Oynuyor

Robbie şu sıralar Los Angeles’ta amatör ligde hokey oynuyor. “Avustralya’da maalesef buz hokeyimiz yok.” diye açıklama yapan Margot Robbie bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu söylüyor.

Trapezci

Eğer oyuncu olmasaydı trapezci olacaktı. Annesi sayesinde 8 yaşındayken sirk kursuna gönderilen Margot Robbie’nin sertifikası bile var. Üstteki Harley Quinn de bu durumun gerçekliğini ortaya koyuyor.

Amatör Dövme Sanatçısı

Suicide Squad’ın set karelerinde sürekli dövme yaparken görünen Margot Robbie, yönetmen David Ayer ve rol arkadaşı Cara Delevingne’e yıldız şeklinde dövmeler yapmış.

Garsonluk Yapmış

Robbie uzun süre ünlü restoran zinciri Subway’de garsonluk yapmış. Size servis yaptığını düşünebiliyor musunuz?

Bir Ay Çocuğu

2 Temmuz 1990, Avustralya doğumlu yıldız, bir yengeç burcu insanı, yani astrolojideki tabiriyle bir Ay çocuğu.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir