Dizi Haberleri

İnternet Yangın Yeri; Harry Potter Dizisi Geliyor. Peki Ne Anlatılabilir?

7 kitap, 8 ana film, 2 spin off, bir tiyatro bir kaç tane de video oyunu yetmemiş olacak ki Harry Potter’ın bir de dizisi geliyor. HBO MAX, kendi platformunda yayınlamak istediği bir Harry Potter dizisi için çalışmalara başlamış.

Hali hazırda bu büyülü evrende geçen bir Fantastic Beats serisi var ve şu sıralar 3. filmi çekilmekte. Warner Bros’un bu aralar varı yoğu HBO MAX. Bu video izleme platformuna yatırım yaptıkça yapan şirket, Harry Potter’ın da neden suyunu çıkarmayalım diye düşünmüş olacaklar ki dizi için senaristlerle görüşmeye başlamışlar. Biraz kötümser konuşuyor olsam da artık video izleme platformlarında bu tarz fantastik eserleri layıki ile taşımak elzem bir şey haline geldi. Yüksek bütçeli, iyi hikaye anlatımlı ve az bölümlü ancak kaliteli bir diziye hayır diyemem.

Peki bu dizi ne anlatabilir? İşte burada olay epey karanlık zira herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Ancak benim bir kaç fikrim var. İlk başta çok çekici gelmese de kitaplar tekrar hayata geçirilebilir. Evet evet izledik okuduk hepsini ancak her sezon bir kitabı konu alsa, 10 bölüm olsa, hayvan gibi efekt ve prodüksiyona harcanan para ile efsane bir Harry Potter dizisi izleyebiliriz. Azkaban Tutsağını 10 bölümlük bir hikaye olarak hayal edin. Müthiş olabilir. Bu, küçük bir ihtimal tabii. Bunun dışında Harry Potter sonrasını anlatan Cursed Child’ı yapabilir ancak bu lütfen olmasın. Cursed Child’ın ağızda kötü bir tat bıraktığı aşikar. Grindelwald’u Fantastic Beats ile harcadılar, belki o tarafa bir spin off gelebilir ancak bu da epey küçük bir ihtimal. Geriye Hogwarts’un kurucuları, Tom Riddle’ın gençliği gibi konular kalıyor ancak kalbimden asıl geçen orijinal Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nın Voldemort ile kapıştığı zamanlar geçiyor. Yani Harry’nin anne babası, Sirius Black falan anlatılabilir ve sanırım herkesi memnun edebilecek tek zaman aralığı da bu olabilir. E ordan da Voldemort’un yükselişine bağlarlar, yemede yanında yat.

Şu anlık Resmi bir açıklama olmasa da artık ben bu yoldan dönüş olacağını zannetmiyorum, kesinlikle bir Harry Potter dizisi göreceğizdir. Belki 2 sene belki 5 sene sonra ancak Warner belli ki elindeki altın yumurtlayan Tavuğu kullanmak istiyor. Yeni bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir