Sinema Haberleri

Ryan Reynolds Hislerimizle Oynuyor; Deadpool 3, Logan ve Bir Yol Filmi

Deadpool son zamanların en çalışan süper kahraman işlerinden biri hiç şüphesiz. İlk filmiyle görece düşük bütçesi ile müthiş bir iş başaran yapım, benzer tadı devam filmiyle de yakalamış ve süper kahraman yapımlarının +18 hikaye anlatabileceğini de tüm dünyaya göstermişti. Yapımcı şirket Fox’un Disney tarafından satın alınıp Deadpool’un da Marvel Cinematic Universe’e geçmesiyle akıllarda bir soru işareti oluşmuştu; malum Disney şirket politikası olarak asla R rated yani +18 işlere izin vermeyen bir oluşum. Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Deadpool için bu şirket politikasından vazgeçebilecek miydi? Görünen o ki evet. Marvel Cinematic Universe’in başındaki isim Kevin Feige, geçenlerde verdiği röportajda Deadpool 3’ün yine kendine has sivri dili ve +18 etiketi ile geleceğini dile getirdi ve içimize su serpti.

Öte yandan artık Deadpool karakteri ile özdeşen filmin başrolü Ryan Reynolds’da Twitter’dan bir reklam amaçlı attığı tweet’ine Deadpool 3 ile ilgili bir haber de sıkıştırdı. Ryan Reynolds, bir reklam çalışması için paylaştığı Tweet içerisinde Deadpool 3’ün hikayesinin bir yolculuk hikayesi olduğunu belirtti. Wade Wilson ve Logan’ın çıkacakları, Rashomon* tadında bir senaryoya sahip olacakmış.

”Zihinsel sağlık konusunda açık, dürüst ve doğru olmak çok önemli. #BellLetsTalk ile retweetleyerek farklılık yaratabilirsiniz. Eğer bu size yeterli gelmiyorsa; Disney, Fox’u satın almadan önce Deadpool 3, Deadpool ve Logan üzerine kurulu bir yolculuk hikayesi olacaktı. Rashomon stiliyle. Gerçekten.

Wilson ve Logan’ın çıkacağı bir yolculuk hikayesi gerçek anlamda benzersiz bir seyirlik sunabilirdi. Deadpool süper kahraman janrasının standart formülünü kendi hasıyla bozan, orijinal bir seri. Bu fikir de 3. Film için benzersiz. Hugh Jackman’in Logan’ı ile beraber Deadpool’un yolculuğa çıktı bir film beni epey heyecanlandırıyor.

Ancak tabii ki bu bir hayal. Zira Hugh Jackman Logan filmi ile bu röle rolüne veda etti. Disney’e geçen film haklarıyla beraber muhtemelen Deadpool 3 bambaşka bir konuya sahip olacak.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir