Dizi Haberleri

Henry Cavill, The Witcher’ın Setinde Sakatlandı ve Dizinin Çekimlerine Ara verildi

Netflix’te ekrana gelen ve tüm dünyanın ilk sezonunu severek izlediği The Witcher dizisinin 2. sezon çekimlerine geçici olarak verildi. Sebebi de Geralt of Rivia karakterine hayat veren Henry Cavil’in, bir aksiyon sahnesinde ayağından sakatlanması. Sakatlığı çok ciddi olmasa da ünlü aktörün yürüyüşünde geçici bir bozukluk meydana geldiği için dizinin çekimlerine ara verildi. Bir ay önce de, set ekibinde Covid-19 vakalarının olduğu açıklanmış ve çekimler durdurulmuştu. Nihayetinde ekibte her şeyin tamam olmasının ardından çekimlerin yeniden başladığı açıklanmıştı.
Ayrıca, The Witcher’ın Temmuz ayında bir Live-Action prequel dizisi hazırlandığını öğrenmiştik. The Witcher evreninde Geralt, Ciri ve Yennefer’in maceralarından 1.200 yıl önce geçen The Witcher: Blood Origin, ilk Witcher’ın kökenini anlatacak.

The Witcher, Netflix’in fazlasıyla umutlarını bağlamış olduğu bir yapım. İlk olarak kitap serisi olarak ortaya çıkan ardından CD Projeckt Red adlı ünlü oyun firmasının 3 adet oyununu yaptığı seri, özellikle 2016 yılında The Witcher 3: Wild Hund oyunuyla milyonlarca kişinin favori oyunu haline gelmişti. Onlarca ödül kazanan oyun, o senenin en değerli ödülü olan Game of the Year ödülünün de sahibi olmuştu. Hala günümüzde de oynanmaya devam Witcher 3, açık dünya Aksiyon/Rpg tarzlarını kendi içinde mükemmel harmanlayan bir oyun olarak göze çarpıyor. Ancak dizinin ilk sezonu oyunun bu ihtişamından biraz uzak olsa da genel itibariyle beğenilmiş ve hikayenin kökenine güzel bir giriş yapılmıştı. Bakalım Netflix, The Witcher’ın 2. sezonuyla önümüze neler getirecek?

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir