Sinema Haberleri

Millie Bobby Brown, Russo Kardeşler’in Yeni Filminde Başrolde

Antony ve Joe Russo kardeşlerin yeni filmi ”The Elecetric State”in konusu ve başrolü belli oldu. Stranger Things’in genç yıldızı Millie Bobby Brown bir bilim kurgu yapımı olacak filmin başrolünü üstlenecek. Simon Stalenhag’ın aynı adlı resimli romanına dayanan proje, alternatif bir geleceğe dayanıyor ve kendisine gelen tuhaf ama tatlı bir robotun aslında kayıp erkek kardeşi tarafından gönderildiğini fark eden genç bir kızı (Brown) konu alıyor.

O ve robot, kardeşini her türden robotun olduğu hayali bir insan dünyasında bulmaya koyulur ve bu süreçte büyük bir komployu ortaya çıkarır. Russo Kardeşler yaptıkları açıklamada şunları söyledi: “’Electric State’in teatral yayınlanmasını taahhüt eden Universal’la bu anlaşmayı yaptığımız için çok heyecanlıyız. Bu, film yapımcıları olarak bizler ve dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler için inanılmaz bir haber. Sinemalarda filmleri yeniden deneyimleme fırsatı bulmamız önemli. Bu anlaşma, aynı zamanda, aşılar kullanılabilir hale geldikçe sinema salonlar pazarının geri döndüğünün olumlu bir işareti.” dediMarvel’ın gişe rekorları kıran filmleri “Avengers: Endgame” ve “Avengers: Infinity War”u yönetmesiyle tanınan Russo’lar, 2017’den beri projeyi geliştiriyor. AGBO prodüksiyon aracılığıyla filmi yönetecek ve prodüksiyonu yapacaklar. Mike Larocca da AGBO çatısı altında yapımcılık yapacak. Andy ve Barbara Muschietti de yapımcılar arasında yer alacak.

Avengers filmlerinin senaryosunu yazan Christopher Marcus “The Electric State”i de kaleme aldı. Brown şu anda telekinetik güçleri olan Eleven karakteri olarak “Stranger Things”in dördüncü sezonunda yapım aşamasında.  

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir