Dizi Haberleri

Hayden Christensen, Darth Vader’ın Dönüşü Hakkında Konuştu

Tarihin en ikonik rollerinden birinin gençliğine hayat veren Hayden Christensen, önümüzdeki yıllarda Disney+ ekranlarında yayınlanacak Obi-Wan Kenobi dizisi için tekrardan Darth Vader olmaya hazırlanıyor. Tüm Star Wars külliyatının en önemli karakterine hayat vermiş olan aktör, en az diziyi bekleyenler kadar heyecanlı bir durumda. Fazlasıyla dramatik ”Sith’in İntikamı” olaylarından 10 yıl sonra geçen Disney+ Obi-Wan Kenobi Serisi‘nde Ewan McGregor‘ın yanında Darth Vader olarak katılacak. Hayden bu role dönüşü hakkında konuştu.
Christensen, “Anakin Skywalker’ı oynamak inanılmaz bir yolculuktu” dedi. “Tabii ki, Anakin ve Obi-Wan’ı son gördüğümüzde pek iyi durumda değildiler… Deborah Chow gibi harika bir yönetmenin hepimiz için neler hazırladığını görmek ilginç olacak. Ewan ile tekrar çalışacağım için heyecanlıyım. Geri dönmek çok güzel bir duygu.”

Gerçekten dizinin tekrardan Obi-Wan ve Anakin arasındaki müthiş ilişkiyi ele alacak olması fazlasıyla heyecanlandırcı bir durum. Yüksek prodüksiyonlu ve vizyoner bir yönetmen ile bir başyapıt misali yapımla karşılaşmamız fazlasıyla olası. Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy‘nin Disney Yatırımcı Günü sunumunda açıkladığı gibi “yüzyılın rövanşı” ile nasıl başa çıktıklarını merak ediyoruz ve bunu öğrenmek için, Hayden ve Ewan gibi, sabırsızlanıyoruz! Obi-Wan dizisi ile ilgili tüm haberleri buradan paylaşacağız, takipte kalmayı unutmayın.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir