GenelSinema Haberleri

Mortal Kombat Filminden Yeni Afiş ve Çıkış Tarihi Güncellemesi

Warner Bros., biricik yeni video izleme platformu HBO Max’ın altını doldurmakla meşgul son zamanlarda. Warner Bros., 2021 filmlerinin tamamının HBO Max ve sinemalarda eşzamanlı olarak çıkacağını duyurarak “ortalığı yangın yerine çevirmesinin ardından” , bu listedeki birkaç önemli filmin çıkış tarihlerinde değişikliğe gitti. Çocukluğumuzun tatlı kahramanları Tom ve Jerry, 5 Mart 2021’den 26 Şubat 2021’e, bir hafta önce taşındı. Ancak oyun tarihinin en büyük markalarından ve şiddet tasvirinin başka bir uyarlaması olan başka bir yapıma odaklanacağız; Mortal Kombat.

Ölümcül derecede ölümcül olan video oyun ve multimedya serisinin en yeni canlı aksiyon uyarlaması Mortal Kombat, ilk çıkış tarihi olan 15 Ocak 2021’den 16 Nisan 2021’e ertelendi. Ayrıca yeni ve çok Mortal Kombat kokan bir poster de yayınlandı. Gördüğünüz diğer Mortal Kombat posterlerine çok benzeyen tasarım, klasik MK estetiğinde temiz bir modernizasyon kokusu veriyor ve bizde ”E hadi artık şu fragmanı yayınlayın!” demekle yetiniyoruz.

Mortal Kombat aynı anda sinemalarda ve HBO Max’ta 16 Nisan 2021 tarihinde; Tom ve Jerry ise sinemalara ve HBO Max’a 26 Şubat 2021 tarihinde geliyor. Aşağıdaki yeni MK posterine göz atabilir, Tom ve Jerry fragmanını izleyebilirsiniz.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir