Dizi Haberleri

Haftalık Dizi Yayın Akışı

Çoğumuz gün sonunda yorgunluğumuzu televizyon karşısında dizi izleyerek atıyoruz. Bizde,  Sonsuz Oda Blog olarak hafta İçerisinde sevebileceğinizi düşündüğümüz dizileri sizler için derledik;

Pazartesi Dizileri

  • Çukur (Show Tv -20:00)

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü, Koçova ailesinin elindedir. Koçovalılar Çukur’u belli kurallarla yönetirler. Bu kurallardan biri de uyuşturucuya asla izin vermemeleridir.  Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıların pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? Senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği dizide son dönemin gözde oyuncularından Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ile usta oyuncular Ercan Kesal ve Perihan Savaş buluşuyor.

  • Ya İstiklal Ya Ölüm (Trt1 – 20:00)

TRT 1’de ekrana gelen mini dizi Ya İstiklal Ya Ölüm’ün ilk bölümü ekranla buluştu. 6 bölüm sürecek olan mini dizi, İstanbul’un işgali ve Meclis-i Mebûsan’ın İstanbul’da dağıtılmasıyla, Ankara’da yeniden açılması arasında geçen 6 kritik haftayı anlatacak. İlk bölümü İstanbul’un işgalinin yüzüncü yılı olan 16 Mart 2020’de yayınlanan dizinin 6’ıncı ve son bölümü ise TBMM’nin açılışının yüzüncü yılı olan 23 Nisan haftasında izleyici ile buluşacak.

16 Mart 1920 ile 23 Nisan 1920 tarihleri arasında yaşanmış 6 haftalık gerçek bir kesiti yine 6 haftada ekranlara getirecek olan dizinin senaryosunu Funda Çetin ve yapımını Kirli Kedi’nin üstlendiği dizinin  yönetmen koltuğunda ise adını dönem dramalarıyla izleyiciye duyuran Yasin Uslu vardır.

  • Zalım İstanbul (Kanal D – 20:00)

Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesi izleyicilere sunuluyor. Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında bulunan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesin hayatında değişikliklere yol açacak.

Tam bir Anadolu kadını profilinde olan Seher’in gözünde evlatları çok değerlidir. O kadar ki, bir tek çocuklarıyla ilgili büyük konuşur Seher ,”Hamurlarını toprağımda ellerimle yoğurmuşum! Yanlış yapmaz, günah, haram bilmez benim evlatlarım”… der. Lojistik sektörünün devleri arasında yer alan Agah Karaçay çocukluğunda geçirdiği kaza sebebi ile tekerlekli sandalyeye mahkum kalan yeğenine memleketinden “gelin” aramaktadır. Teklif evin yadigarı tarafından memleketlisi, babaanne Neriman’a ulaşır. Neriman, Seher’in ölse böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini bildiği için, küçük torununu da ikna ederek usta bir düzenbazlığa girişir. Bu esnada Seher’in başına gelenler seyirciyi de hayli şaşırtacak cinstendir.

Salı Dizileri

  • Hekimoğlu (Kanal D – 20:00)

Ateş Hekimoğlu 40’lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek’in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu’nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir. Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramaması hastane yöneticisi İpek’i çoğu zaman zor durumda bırakır. İpek, Hekimoğlu’nun zorlu karakterini anlayan ve bunu tahammül edebilen iki kişiden biridir. Diğeri de Hekimoğlu’nun lise ve üniversiteden arkadaşı Onkoloji Uzmanı Orhan’dır. Hekimoğlu’yla tamamen zıt karakterde olsalar da Orhan her zaman Ateş’in iç sesi ve vicdanı olur. İkisi bir araya geldiklerinde mükemmel doktoru oluştururlar. Biri zekasıyla diğeri de sağ duyusuyla yaklaşır hastalara… Ateş, hastaların ne söylediğinden çok, tahlillerden çıkan sonuçları dikkate alır. Bu yaklaşımla; hastalıkları bir dedektif edasıyla incelemeye alan Hekimoğlu, bu çalışmalarını 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte yapmaktadır. Dolapdere’de yetişmiş Mehmet Ali, güzelliğini kullanarak bir yerlere gelmek yerine kendini bilime ve hastalara adamış Zeynep ve hayatı boyunca maddi sıkıntı çekmeden refah ve zenginlik içinde yetişmiş Emre… Ateş Hekimoğlu’nun titizlikle seçtiği bu 3 uzman doktor, kendilerini Hekimoğlu’na beğendirmek ve onu memnun etmek için çaba sarf etmektedirler.

  • Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv – 20:00)

Hızır Çakırbeyli sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz, sevilmeyi de pek sever… Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin… Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakar bir “baba”dır. Vefakar bir dosttur, vazgeçilmez bir ağabeydir, adil ve cömert bir reistir… Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır’ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır, devlet kontrol etmek istediği gayri meşru faaliyetleri yürütmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür… Bu Çakır’a en büyük olma teklifidir.

  • Tutunamayalar (Trt1 – 20:00)

TRT’nin komedi dizileri Leyla İle Mecnun ve 7 Numara gibi yapımlarının yanına bir yenisi daha eklendi. Oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol ve Ece Çemşiroğlu’nun da bulunduğu yapımda hayatı boyunca hiç çalışmamış olan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem’e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. İrem’e olan aşkı için yeni bir iş kurma yoluna çıkan Tarık’ın başından geçenlerin eğlenceli bir şekilde anlatıldığı dizi 2020’de seyircileri kahkahalara boğmaya devam ediyor.

Çarşamba Dizileri

  • Kuruluş Osman (Atv – 20:00)

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası’nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos’u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey’in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos’un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey’in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı’nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

  • Benim Adım Melek (Trt1 – 20:00)

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil, aksine çocukları için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek dizisi Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor. Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

  • Öğretmen (Fox – 20:00)

Fizik öğretmeni olan Arif Erdem, öğrencilerine bir insanlık dersi verebilmek için yaptığı çalışmalarla herkesi şaşkına çevirecek Öğretmen dizisi, ilk başta ciddiye almayan öğrencileri yaptıklarını görünce büyük bir korku yaşayacak. Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kulanmaktadır. Akif Erdem, Bu son dersi için öncelikle Küçükkapı Lisesi 12A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından bağımsızlaştırır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayacaklardır. Ve Akif Öğretmen; çocuklara bir soru sorar; “12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?”

İlker Kaleli’nin canlandırdığı idealist öğretmen, öğrencisinin başına gelen bu olayın peşini bırakmaz ve o’nu ölüme iten olaylar zincirinin peşine düşer.

Perşembe Dizileri

  • Mucize Doktor (Fox – 20:00)

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar. Ama havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır.

Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar.

  • Bir Zamanlar Çukurova (Atv – 20:00)

Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış “Yılmaz” ile sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapseden “Züleyha”nın hikayesi anlatılıyor. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir Hünkar’ın savaşı da var. Aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan “Demir” de! Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi.

1970’li yıllarda, İstanbul’da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana’da Çukurova’nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıverir. Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişir.

  • Afilli Aşk (Kanal D – 20:00 – Final)

Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start – up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir getirmesine ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yime içme, gezme tozma, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir. Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur. Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi, hem de aşk hayatında darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

Cuma Dizileri

  • Babil (Star TV – 20:00)

Oğlu büyük bir hastalık geçiren İrfan’ın bir an önce ameliyat ve tedavi için gereken parayı bulması gerekmektedir. Bir ekonomi profesörü olsa da bugüne kadar parayla ilkeli bir ilişki kuran İrfan, çoktan geçtiğini zannettiği hayatın en ağır sınavıyla karşı karşıyadır. Oğlunu kurtarmak için savunduğu tüm değerlerle çatışmaya girmesi gereken İrfan’ın bu sınavda boş kağıt verme şansı yoktur. Artık onun değil, oğlunun hayatı söz konusudur. İrfan, gereken parayı bulmak için “gereken her şeyi” yapmaya hazır olmalıdır. Üstelik bu yol, daha önce hiç yürümediği bir yoldur.

  • Payitah (TRT1 – 20:00)

Tarih 1896 Sultan Abdülhamid’in saltanatının 20.yılı ve Osmanlı Devleti’ne düveli muazzama tarafından, siyasi, iktisadi ve askeri olmak üzere çok cepheli bir savaş ilan edildi. Abdülhamid’in karşısındaki düşmanlar şimdiye kadar hiçbir devletin karşı cephesinde görmediği kadar çok ve çeşitliydi. Cepheler farklı, ama düşman, savaş ve hedef tekti. İnsanlığın son kalesi Osmanlı’yı yıkıp, yeni bir dünya düzeni kurmak. Öyle bir düzen ki kıyamete kadar Osmanlı tebaasına bir daha saadetli asırların hayalini bile kurdurmayacak. Düşman yeni bir silah icat ediyor; Para… Daha önce alışveriş için bir araç olarak kullanılan para, şimdi düşmanın elinde bir silah olarak karşımıza çıkıyor. Para Baronları, Osmanlı Devleti’nin maliyesini bitirmek için, Kavalalı Mehmet Ali Paşa’nın torunu Fuat Efendi’yi iktisat kahramanı gibi saraya sokmaya çalışıyor. Faiz ve Sigortacılığın gölgesinde insanlığı sömüren bir sistemi devletin damarlarına kadar sokup, bütün Osmanlı Tebaasının kanını tüketmeye çalışacak. Fuat Sarayda büyük bir gölge oyunu başlatacak ama Abdülhamid’in kurduğu perdede. Payitaht’a bir adam geliyor. Payitaht daha önce böylesini görmedi. İnandığı çok şey yok. Sadece bir şey var anarşizm. Hiçbir imparator ve devlet ayakta kalsın istemiyor. Hedefe kilitlendiği zaman kimse onu bu işten alıkoyamaz. Payitaht’ta anarşizmi egemen kılmak için, mafyayı, gümrüğü, sokakları, meyhaneleri ele geçirecek. Hedefine ulaşmak için tek bir şeyi şiar edinmiş biri; Ahlaksızlık. Payitaht’ta dünyanın daha önce görmediği bir şekilde suikast yapmak için geliyor. Dünyanın ilk saatli bombası ile Abdülhamid’in cesedini yıkılan devletin kalıntılarını altına gömecektir. Ama Edward Joris’in hesap edemediği biri vardır. Bir inanmış adam Halil Halid. Halil Halid, biliyor ki, eğer Abdülhamid yıkılırsa yüz yıl sürecek bir ölüm devri başlayacak. Joris öldürmek için, Halil Halid yaşatmak için savaşacak. İyiye dair ne varsa yaşatacak, kötüyü de daha yeşermeden boğacaktır. Abdülhamid’in ve Halil Halid’in vereceği savaş, vahşet yüzyılına karşı iman ve onurun direnişi olacaktır.

  • Hercai (Atv – 20:00)

Midyat’a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder; torunu Reyyan’ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır. Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkileyecektir.

Cumartesi Dizileri

  • Hizmetçiler (Kanal D – 20:00)

Küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı İstanbul’un ünlü ailelerinden Atahanlıların torunlarının kaçırılmasıyla bir günde tümden değişir. Onu lüks bir sitenin kapısına getiren gerçeğin peşinden sürüklenirken hayat ona bu kez bambaşka bir oyun oynar. Adına Cennet Konakları denen bu lüks sitede artık bir hizmetçidir. Birbirinden farklı zengin hayatları tanıdıkça herkesin gerçek yüzlerini de görmeye  başlar. Üstelik tıpkı zenginler gibi onların evlerinde çalışan hizmetçilerin de sırları vardır. Saklanan sırların ucu Atahanlıların kayıp hizmetçisine dayandığında Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar. Hacer, Atiye ve Çiçek de yaşananların birer parçasıdır. Çünkü bu sitede hizmetçiler sadece evleri değil, patronlarının sakladığı “kirli” çamaşırları da temizlemektedir. İşin aslı Cennet Konakları’nda hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

  • Kalk Gidelim (TRT1 – 20:00)

Ailesinden ayrılıp İstanbul’a yerleşen Mustafa Ali sahip olduğu şirketin iflas etmesi sebebiyle zenginlik düşkünü karısı ve lüks hayat sürmüş çocuklarıyla birlikte köye dönmek zorunda kalır. Zengin hayatı süresince ailesiyle bağını kesen Mustafa Ali’nin köye tekrar dönüşü köy halkında ve ailede nasıl bir etki oluşturacak, nasıl bir olaylar silsilesinin içinde bırakacak görelim.

  • Kuzey YIldızı (Show TV – 20:00)

Bir köprüde iki inatçı keçi olan Kuzey ile Yıldız, aynı denizdeki hırçın dalgalar gibidir. Yıldız, Kuzey’i hayatı boyunca sevmektedir. Kuzey, Yıldızla sözlenip üniversite okumaya İstanbul’a gittiğinde başka bir kadına aşık olup evlenmiş, üç kız çocuğu babası olmuştur. Ama Yıldız’a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş, üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce bin bir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir. Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de gitmeyecek, orda kalacaktır. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye kararlıdır. İşin içine bir de; biri genç kadınlığın eşiğinde, ikisi ergenliğin doruklarında üç tane kız kardeş ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrolden çıkmıştır. Kuzey’i ne kendi ailesi ne de diğer köylüler kabul etmemektedir. Yıldız da bulduğu her fırsatta Karadeniz’i Kuzey’e dar etmektedir. Yıldız ne yaparsa yapsın, dövse de sövse de hıncını alamaz. İçindeki küllenmek bilmeyen öfke, daha da alevlenmiştir. Kuzey’in tek bir kelimesi bu alev ya sönecek ya da tüm Karadeniz’i yakacak bir yangına dönüşecektir.

Pazar Dizileri

  • Şampiyon (TRT1 – 20:00)

Kafkas lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağına gelir. Ringlerin namağlup şampiyonuyla maça çıkma imkanı yakalayan Kafkas, o gece ringe değil yaşamının en karanlık dönemine adım attığını bilmemektedir. Ringte rakibi karşısında maçı kazansa da hayatın karşısındaki maçı kaybeder Kafkas… İstemeden rakibinin ölümüne neden olan Kafkas, şampiyonluk kemerini kazanmış ama adını, hayallerini, cesaretini, mesleğine duyduğu aşkı ve hamile karısını yitirmiştir aynı gece. Omzunda her geçen gün büyüyen vicdan azabının yükü, kucağında yeni doğan oğlu Güneş’le kalakalmıştır Kafkas. Güneş 7 yaşına geldiğinde, kaderi onu yeniden çağırır ringe. Üstelik bu ring bildiği ringlerden çok daha büyük, bu defa çıkacağı maç alıştıklarından çok daha zorludur. Tutunacağı tek dalı olan oğlu Güneş’e, annesinden amansız bir hastalık miras kalmıştır. Oğlunu yaşatmak için çıktığı hayat ringinde, en büyük açığı da vicdan azabıdır. Hayat oğlunu elinden almak için hiçbir rakibinin vuramadığı kadar hızlı ve acımasızca vurur Kafkas’a. Geçmişi, vicdan azabı, çaresizliği art arda yüzüne inen yumruklardan daha çok sarsar Kafkas’ı. Hayatın vurduğu yumruklara karşı bir tek gardı vardır; oğluna duyduğu sevgi ve onu yaşatma azmi. Hayatla maçını 7 yıl önce kaybeden Kafkas’ın rövanşı kaybetmeye niyeti yoktur. Canı ne kadar acırsa acısın, mecali ne kadar tükenirse tükensin yıkılmaz.

Gel Dese Aşk (Atv – 20:00)

Murat ve Yasemin yirmi yılı devirmiş, dostları tarafından parmakla gösterilen örnek bir çifttir. Derin ve Ece adında iki de kızları vardır. Oysa çizdikleri “mutlu aile” resmini gölgeleyen bir sır ilişkilerini içten içe yemektedir. Ece doğduğundan beri birbirlerine dokunmamış, birlikte olmamışlardır. Aşk evlerini çoktan terk etmiştir. Oynadıkları evlilik oyununun olmazsa olmazı “mükemmel” organizasyonlardır. Yasemin Murat’ın yaklaşan yaş günü partisi için canla başla uğraşmaktadır. Murat ise işe güce dalmıştır. Mutsuz rutinlerini hiç tanımadıkları bir kız bozacaktır. Bahar! Bahar, babasını hiç tanımadan annesi tarafından büyütülmüştür. Murat’ın ortağı Barlas’ın babası olduğunu öğrenince şirkete onunla yüzleşmeye gelir. Barlas tarafından kapı dışarı edilince şirkette Murat’la tanışır. Murat bu deli dolu kızdan etkilenir. Aşk Murat’ı çağırmış, gel demiştir. Murat aşkın rüzgarıyla sürüklenir bir süre. Yanlış olduğunu bile bile. Çok geçmeden aklını başına toplar. Ne de olsa evlidir. Bahar’dan uzak durmalı, aşka karşı koymalıdır.Ta ki sürpriz partide her şey yerle bir olana kadar.

Savaşcı (Fox – 20:00)

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi… Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır. Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için, her şeylerini fedaya hazırdırlar. Çünkü onlar için en önemli şey vatandır.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir