Dizi HaberleriFilm/Tv

Çukurda Sürprizler Bitmiyor

Show TV ekranlarında yayımlandığı ilk bölümden beri sıkı ve yoğun bir kitleye sahip olan Ay Yapım tarafından üretilmiş Çukur dizisinin büyük bir merakla beklenen yeni bölümüne ait ilk fragman yayımlandı. Bu muhteşem ve oldukça başarılı dizi olan Çukur 12 Ekim Pazartesi günü yeni bölümü ile Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Akın Koçavalı Her Şeyi Yoluna Koyabilecek Mi?

Karaca ve Akın Koçavalı’nın konuşmalarının bulunduğu sahnede Karaca, Akın’a kendini feda ederek her şeyi yoluna koyabileceğini söylüyor. Karaca’nın, Akın’a destek olması oldukça ilgi çekerken kardeşlerin sarıldığı anda “Karaca Akın’a söylediklerinde dürüst mü?” sorusu izleyenlerin akıllarına getiriyor.

Koçova Mahallesinde Neler Oluyor?

Yamaç Koçovalı’nın, Cengiz’in tetikçisi olduğunu haber alan Cumali Koçovalı, Erdenetler’e karşı bir mücadele daha başlattı. Çukur ailesi, Erdenetler’in sahip oldukları mekanlara bir bir saldırırken Cumali Koçovalı, bu saldırıyla Koçovalı ailesi ve Erdenetler arasında olan mücadeleyi çok daha fazla alevlendirdi. Cumali Koçovalı, Selim Koçovalı ve Çukur ailesi, Erdenetler’in davetini basması ortalığı bir anda alevlendirdi.

Yamaç’ın gelişi ile aksiyon daha da fazla artarken Çukur ailesi ve Ogeday’ın adamları arasında büyük sıkıntı çıktı. Cumali Koçovalı, oğlu canına kıyanın kim olduğunu anlatırken sarf ettiği sert sözler ile Yamaç Koçovalı’yı fazlasıyla derinden yaraladı. Bütün bu olayların ardından Yamaç Koçovalı artık kararını vermişti; Evi olan Çukur’u korumanın ve onu temiz tutmanın tek yolu Cengiz’i öldürmektir.

Yamaç Koçovalı, Vartolu Serdettin ile beraber bir plan yaparken Makbule de Arık ile bir birlikte müttefiklik kurar Yamaç Koçavalı’yı temizlemek için harekete geçti. Babaannesine önlemek ve Yamaç’ı korumak isteyen Efsun, Makbule’yi yaralayarak bütün izleyenleri ve Koçavalıları şaşırtmıştır. Cumali Koçavalı, amcaları Cumali Koçovalı’nın mezarının içinin boş olduğunu açığa çıkararak bir sır perdesini aralamış oldu.

Vartolu Sadettin ve Aliço’nun da yardımı ile Yamaç Koçovalı, Cengiz’i av partisinde avlamak için planını uygulamaya koydu. Cengiz’e silah çektiği final sahnesinde heyecan en yüksek seviyeye ulaş oldu. Yamaç Koçovalı, Cengiz Erdenet’ten kurtulabilecek miydi? Bunların tüm cevapları Çukur’un ilerleyen bölümlerde izleyenlere sunulacak.

İşte Çukur’un Yeni Bölümünden İlk Fragman:

Çukur’da şaşırtan ayrılıklar!

Dört sezondur Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan  ‘Çukur’ dizisi,  geçtiğimiz haftalarda 96. bölümüyle bir vedaya ev sahipliği yaptı. Sayısız olayların yaşandığı ‘Çukur’da bir de veda daha yaşandı.

Son zamanlarda bölüm sonlarında sevilen karakterlerin yapımdan ayrılıyor olması dizi için kısmi endişe verici bir durum olup olamadığını düşündürüyor. Mahsun, yanına küçük kardeşlerini de alarak mahalleden ayrıldı. Mahsun’u yeni çıktığı yolculuğunda annesi de onu tek başına bırakmadı. Böylelikle Çukur’un Mahsun’una hayat veren Berkay Ateş de 96. bölümde diziye veda eden oyunculardan oldu. Çukur dizinin resmi sosyal medya hesaplarından “Sen Kuzular’a sahip çıktın ve kendi evinizi, kendi Çukur’unuzu işa etmek için bir yola çıktın. Kapımız sana hep zaman açık olacak Mahsun. Yine bekleriz” paylaşımı yapıldı.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir