Dizi Haberleri

Çatı Katı Aşk

2020 yılı için Mia Yapım tarafından hazırlanan ve Korona virüs nedeni ile çalışmalarında aksaklık yaşanan Çatı Katı Aşk dizisi, Mia yapımın başka bir başarılı yapıt Hercai dizisinin ardından seyirciler ile buluşması planlanan yapımlar arasında dikkat çekiyor.

Çatı Katı Aşk Dizisi Ne Zaman Başlıyor

Oyuncu kadrosuna Furkan Andıç ve Ezgi Şenler gibi oyuncuları da dahil ederek seyircileri ekran başına kitlemeyi hedefleyen dizinin seneryosu ise Fethi Kantarcı ve Saygın Delibaş kaleminden yazılıyor.

Çalışmaları Korono Virüs salgını sebebi ile aksamaya uğrasada Çatı Katı Aşk dizisi 9 Temmuzda Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Çatı Katı Dizisi Konusu

Kalabalık ve sıcak bir bir aile ortamına dahil olan iki misafir ile bir hikayeye başlayan Çatı Katı Aşk dizisi, Yasemin ve Ateş’in aileye dahil olarak bu çatı altında bir aşkla mücadele etmesi ile devam edecek. Mücadelelerinin arasına yalan girse de bu sıcak aile ortamında sevgi Ve paylaşmayı da öğrenmeleri belkide hikayenin en güzel kısmı olacak. Farklı kültür ve karakterlerin aşkı bir macera içerisinde öğrendikleri aile ve sevgi duyguları ile canlanacak ve seyirciyi ekran başına kitleyecek.

Çatı Katı Dizisi Oyuncuları

  • Furkan Andıç-Ateş Avcı

4 Nisan 1990 İstanbul doğumlu oyuncu son olarak Her Yerde Sen dizisinde rol almıştır. Lise hayatını Ataşehir’de tamamlarken üniversite hayatına yurt dışında başlamış ve Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümünde tamamlamıştır.

Dizide annesiz ve halasının elinde büyüyen Ateş karakterini canlandıran Furkan Andıç, zengin bir ailenin her dediğini yapabilen şımarık bir çocuk denebilecek bir karakterde sorumsuzlukları  ile öne çıkar. Babası ile arasında hep sorunları olan Ateş yurt dışında tıp okumasına rağmen zıpır oluşundan dolayı doktorluk yerine ralli sporu ile ilgilenir.

  • Ezgi Şenler- Ayşen Yılmaz

28 Ocak 1993 Ankara doğumlu oyuncu ilk oyunculuk deneyimini Kanal D’de yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde yaşamıştır. daha sonrasında ise Nefes Nefese ve Canevim dizisinde deneyimlerini arttıran Ezgi Şenler, 11 yaşında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü’ne girmeye hak kazanmasının yanında Çatı Katı Aşk dizisinde ise Yılmaz ailesinin üvey kızı rolünü canlandırmaktadır. Tüm mahallenin sevdiği Ayşen, zengin erkeklerden nefret etmesinin yanında büyüdüğü ve desteklerini hep gördüğü mahallesine vefasını koruyacak.

  • Yiğit Kirazcı- Demir Yılmaz

17 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu oyuncu, ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Ümit Çırak Modern Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimi alan Yiğit Kiraz ilk oyunculuk deneyimini Son Tercih yapımında yapmış ve daha sonrasında Mavi Kelebekler, Güllerin Savaşı, Seviyor Sevmiyor İyi Oyun ve Yüzleşme yapımlarında yer almıştır. Dizide ise Kayserili bir anne ve Karadenizli bir babanın çocuğu olan Yiğit Kirazcı, hareketli, zeki ve komik yapısının yanında hırçındır ayrıca Ayşen’in de üvey kardeşidir.

  • Burak Tamdoğan- Filozof Emin

3 Mart 1971 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen ve  O.D.T.Ü Psikoloji ve Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim alan Burak Tamdoğan, tiyatrolarda oyuncu ve yönetmen olarak da görev yapmıştır.

Dizide ise Perihan’ın abisi rolündedir. Demirin dayısı da olması ile birlikte değişken karakterli bir yapısı vardır. Geçmişte kalbi olumsuz bir aşk hikayesi ile kırılmış olan Filozof Emin, bir antikacı dükkanına sahiptir. Bilgisi ile herkesi derin sohbetlere sürükleyen karakter dükkanında bir çok çay sohbetine de ev sahipliği yapar.

  • Pelin Öztekin- Süheyla Durmaz

1987 yılında İzmit’te dünyaya gelen oyuncu, kendisi gibi tiyatro  oyuncusu bir babanın kızıdır. Lise eğitimini Fenerbahçe lisesinde tamamlarken o yıllarda ilk oyunculuk deneyimini de Hayat Bilgisi dizisinde gerçekleştirmiştir.

Dizide ise Perihan ve Celal karakterlerinin büyük kızı rolünde yer alan Pelin Öztekin, güzel sesli ve şarkıcılık hayali kuran bir kızdır. Güleç tavrı ve enerjisi ile ailesinin neşe kaynağı olan Pelin, Gastronomi ile ilgilenir.

  • Bülent Seyran- Şuayip Durmaz

22 Şubat 1976 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Türk tiyatro, sinema, dizi ve reklam oyuncusu, Tiyatro ile 1992 yılında İzmir’de başladı.

Dizide ise Şuayip Dumaz karakterini canlandıran oyuncu, Yılmaz ailesinin damadı rolündedir. İş hayatında ki başarısızlıklar ile ailesine pek güven vermese de kendi ürününü yapıp satma planı başta ailesi ve tüm mahallenin başına dertler açacak.

  • Erhan Yazıcıoğlu- Asaf Avcı

9 Temmuz 1951 doğumlu tecrübeli oyuncu, 17 yaşında babasının karşı çıkmasına rağmen İstanbul Şehir Tiyatrolarına figüran olarak görev aldı ve böylelikle tiyatro hayatını başlatmış oldu.Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosuna son katılan isim Erhan Yazıcıoğlu, Ateşin üvey babası olan Asaf Avcı rolünü canlandıracak.

  • Ebru Aykaç- Gülriz Avcı

Manisa’da 1975 yılında dünyaya gelen Ebru Aykaç, üniversite eğitimini Celal Bayar Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda tamamlamasının ardından oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini Dabbe filminde gerçekleştiren Ebru Aykaç, Binbir Gece, Güneşi Beklerken ve Nefes gibi birçok dizide yer alırken son olarak Elimi Bırakma Dizisinde rol almıştır.

Dizide ise Ateş’in halası ve onu büyüten Gülizar rolünü oynarken Ateş ve babası arasında yaşanan gerginlikleri dengelemesi ile de Ateş’in annesi gibidir.

  • Benian Dönmez

1965 yılında Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu, eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümü oyunculuk ana sanat dalından mezun olarak tamamladı. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu, İzmit Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu’nda bir çok oyun sergileyerek tecrübelerini arttıran Benian Dönmez birçok başarılı tv dizisinde de rol almıştır.

  • Seray Gözler

27 Eylül 1961 yılında Adana’da dünyaya gelen başarılı ve tecrübeli Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu oyunculuk eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı ve daha önce oynadığı Süper Baba ve Yabancı Damat rolleri ile tanındı. Son olarak da Elimi Bırakma dizisinde rol alan oyuncu Türk sinema tarihinin başarılı isimlerinden biri olmayı başardı.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir