Dizi HaberleriFilm/Tv

Black Mirror’ın En İyi Bölümleri

Black Mirror bölümleri birbirinden bağımsız ve her bir bölümü film kalitesinde izleyicilere sunulan muhteşem bir dizi. İzleyenler her bir bölümde sonunda böyle bir şey olsan nasıl olurdu sorusunu sormadan duramazlar. İçerisinde bilim-kurgu ve fantastik gibi ögeleri içerisinde bulunduran ve bunların bütünü ile kafalardan duman çıkartan Black Mirror dizisinin en iyi bölümlerini Sonsuz Oda Blog olarak sizlere sunuyoruz.

Playtest IMDB: 8.1 (2016)

Para konusunda biraz sıkıntısı olan Amerikalı bir gezgin, devrim niteliği taşıyan yeni bir oyun sistemini test etmek için kaydoluyor, ancak kısa süre sonra sanal dünyadaki oyunun nerede Sonlandığını ve gerçekliğin hangisi olduğunu söylemeyecek bir hale gelir.
Yönetmen: Dan Trachtenberg
Yazar: Charlie Brooker
Oyuncular: Wyatt Russell , Hannah John-Kamen , Wunmi Mosaku

Nosedive IMDB: 8.1 (2016)

Sosyal medya puanlarının statüleri belirlediği bir dünyada puanlarını yükseltmek konusunda çaresiz kalmış bir kadın, havalı ve sosyal medya puanları tavan yapmış insanlarla dolu bir düğüne davet edildiğinde aradığı fırsatı tam anlamıyla bulmuştur, ancak yolculuk planlandığı gibi gitmez.
Yönetmen: Joe Wright
Yazarlar: Rashida Jones (ışınlama), Michael Schur
Oyuncular: Bryce Dallas Howard , Alice Havva , Kiraz Jones

USS Callister IMDB: 8.3 (2017)

Yüzbaşı Robert Daly, ekibine bilgelik ve cesaretle başkanlık ediyor. Ancak bu yüzbaşı aslında bir oyun firmasının pısırık ortağıdır ve ofiste sevmediği insanların DNA’larını alıp tendi tasarladığı oyunun içerisine yükler ve gerçek hayatta onu takmayan kişilerden böylelikle intikam alır.
Yönetmen: Toby Haynes
Yazarlar: Charlie Brooker (created by), William Bridges
Oyuncular: Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson

Shut Up and Dance IMDB: 8.5 (2016)

Kenny geri çekilirken bir çevrimiçi tuzağa doğru tökezlediğinde, her ikisi de bilinmeyen kişilerin merhametinde, hızlı Hector ile huzursuz bir ittifaka zorlanır.
Yönetmen: James Watkins
Yazarlar: William Bridges (Will Bridges gibi), Charlie Brooker
Oyuncularlar: Alex Lawther , Jerome Flynn , Susannah Doyle

Hated in the Nation IMDB: 8.5 (2016)

Yakın gelecekte Londra’da polis dedektifi Karin Parke ve teknoloji meraklısı yardımcısı Blue, sosyal medyaya dolaşan ve hiç de iyi olmaya bir bağlantıyla bir dizi gizemli ölümü araştırıyor. Bağlantı kimin ölmesini istiyorsan o kişiyi ekliyorsun en çok oy kalan kişi teknolojinin nimetlerinden yararlanılarak öldürülür sonuç da toplu seçim olduğu için bir cinayet mi yoksa başka bir şey mi? Bölümün odak noktası tam olarak bu.
Yönetmen: James Hawes
Yazar: Charlie Brooker
Oyuncular: Kelly Macdonald, Faye Marsay, Benedict Wong

The Entire History of You IMDB: 8.6 (2011)

Yakın gelecekte, herkes yaptıkları, gördükleri ve duydukları her şeyi kaydeden bir bellek implantına erişiyor. Bir daha asla bir yüzü unutmana gerek yok ama bu her zaman iyi bir şey midir? Bazı yanlışlar unutulmalı veya kaydı olmamalıdır. The Entire History of You bölümünde geçmişte anıların varlığı yüzünden araları bozulan bir aile konu alınmıştır.
Yönetmen: Brian Welsh
Yazar: Jesse Armstrong
Oyuncular: Toby Kebbell, Jodie Whittaker, Tom Cullen

San Junipero IMDB: 8.6 (2016)

Yorkie ve Kelly sörf, güneş ve eğlence dolu, hareketi seven bir sahil kasabası olan San Junipero’yu ziyaret ettiklerinde hayatları değişiyor. Bu kasaba aslında tamamen sanal, yaşayan insanlar ise ya komada yada hayatlarının son günlerini yaşayan kişiler. Kasabada tanışan Yorkie ve Kelly birbirleri ile o kadar güzel zaman geçirirler ki gerçek dünyada kalan hayatlarını birleştirmek isterler.
Yönetmen: Owen Harris
Yazar: Charlie Brooker
Oyuncular: Gugu Mbatha-Raw, Mackenzie Davis, Denise Burse

Black Museum IMDB: 8.7 (2017)

Bir kadın, sahibinin eserlerle ilgili hikayelerini anlattığı Kara Müzeye girer. Müzede bulunan eserlerin her biri bir suçu konu almaktadır ancak müzeye gelen kadının amacı eserlerin hikayesini dinlemekten çok daha fazlasıdır. Black Museum bölümünde insanlar suçları hikayesini öğrenip onlardan ders çıkarmak yerine kendi içlerindeki psikopatı besliyorlardı.
Yönetmen: Colm McCarthy
Yazarlar: Charlie Brooker (created by), Charlie Brooker
Oyuncular: Douglas Hodge, Letitia Wright, Daniel Lapaine

Hang the DJ IMDB: 8.8 (2017)

Frank ve Amy, tüm ilişkilere bir süre sonu koyan bir randevu programı ile eşleştirildiğinde kısa sürede sistemin mantığını sorgulamaya başlar. Çünkü sisteme karşı çıkmak yasaktır. Kimin ile birlikte olacağına sistem karar verir Frank ve Amy birbirleri ile birlikte olmaktan başka bir şey istemezler ve sisteme karşı çıkarlar.
Yönetmen: Timothy Van Patten (Tim Van Patten rolünde)
Yazarlar: Charlie Brooker, Charlie Brooker
Oyuncular: Georgina Campbell, Joe Cole, Gina Bramhill

White Christmas IMDB: 9.1 (2014)

Rafe Spall ve Matt Trent Jon Hamm karlarla çevrili bir kulübede 5 yıldır birlikte yaşamaktadırlar. Noel günü Joe mutfakta bir şeyler hazırlarken Matt gelir ve Rafe ile daha önce konuşmadığını fark eder. Buraya nasıl geldiği ile ilgili ilk hikayeyi anlatmaya başlar.
5 yıl boyunca suskunluğunu koruyan Matt işlediği suçu anlatmaya başlar ancak suçunu itiraf eden Matt değil onun bilincidir.
Yönetmen: Carl Tibbetts
Yazar: Charlie Brooker
Oyuncular: Jon Hamm, Rafe Spall, Oona Chaplin

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir