Dizi Haberleri

Better Call Saul Yeni Sezonunda Sürpriz!

Breaking Bad’in Spin Of dizisi olan ve dizinin avukatı Saul Goodman’in hayatını konu alan ve Breaking Bad’in öncesindeki hallerini gördüğümüz Better Call Saul’un 5. sezonunda izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor!

Breaking Bad ve dolayısıyla Beter Call Saul hayranları için harika bir haber var. Hank Schrader yeniden görev için ekranlara dönüyor! Hayranlar 5 sezondur bunun olmasını bekliyordu ve DEA ajanının Saul’a yelken açtığını görüyor.

Dean Norris sevilen Breaking Bad rolünü tekrar canlandırmak için hazır ve önümüzdeki bölümler bu gerçekleşecek. Hank’in dönüşü için çok fazla detay yok ama söylenenlere bakılırsa daha büyük bir sürpriz bizleri bekliyor, zira Hank’in dönüşü kesinlikle bir cameo olmayacak. En azından birkaç bölüm karakteri izleyebileceğiz gibi görünüyor.

TVLine adına showrunner Peter Gould Hank’in dönüşü hakkında esprili açıklamalarda bulundu.

Bu konu hakkında neler söylendi?

“Hank’i geri getirmek için tam zamanı bekliyorlar… Açıkçası kendi zevkimiz için, sanırım Vince (Gilligan), Ben, Dean ve Betsy (Brandt) ve temel olarak tüm Breaking Bad kadrosu ilk sezondan itibaren yeniden yer alırdı ama buna imkanımız yoktu. Bu sezon, DEA, hikayenin bir parçası olacak ve elbette, DEA’yı Albuque’de yapacaksınız, gidebileceğiniz sadece iki kişi var. Çok gergindik, Norris’in evet demeyeceğinden endişe duyuyorduk. Çünkü Dean kolayca; “Çocuklar, Albuquerque’i seviyorum, ama devam eden başka birçok şey var. Ben bu karakteri yaptım ve bitti” diyebilirdi ama Dean neredeyse bizi yarıda keserek “Çocuklar, bayıldım ve ben oradayım!” dedi. Breaking Bad ‘in sonunda gördüğümüzden daha taze bir Hank göreceğiz. Hank’i, Walter White ile bir araya gelmeden, başının üstünde o sorunlar olmadan önce görmek harika olacak.” dedi.

Peki Hank yalnız mı olacak?

Diziye büyük ihtimalle Hank’in ortağı Gomez de geri gelecek. Hank ve Gomez, Breaking Bad serüveninde Walter White’ı takip etmişler ve bağlantılarını da ortaya çıkarmışlardı. Hank, aynı zamanda Walter’ın akrabasıydı. Kim bilir? Belki de Jesse ve Walter’ı da bir cameo rolünde görebiliriz.

6. sezonu ile ekranlara veda edecek olan Better Call Saul’de başroldeki Bob Odenkirk daha önce olduğu gibi bu dizide oynamanın çok anlamlı olduğunu belirtti.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir