Dizi Haberleri

Arrow dizisi HBO Max için geri gelebilir!

Cw kanalında yayınlanan Arrow dizisi, süper kahraman janrasının çok popüler olmadığı zamanlarda bu türün popülerleşmesinde pay sahini önemli dizilerinden biriydi. Sezonları ilerledikçe kalitesini kaybetse de finali ile tatmin edici bir veda gerçekleştirmişti.

Streaming servislerin bu kadar popüler olduğu bir dönemde Arrow gibi televizyona adaptasyonu çok uygun bir karakteri de boş bırakmak olmaz diye düşünen Warner Bros. Arrow’u geri getirmeyi düşünüyor. Ancak nasıl, kimle, hangi oyuncu ile bunu yapacaklar şu an çok belirgin değil. CW kanalındaki Arrow dizisinin başrolü Stephen Amell limited series fikriyle bir geri dönüşe sıcak baktığını açıkladı. Açıkçası yüksek bütçeli, 10 bölümlük prodüksiyonu yüksek bir Arrow dizisi epey tatlı olabilir. Ancak Warner Bros. Başka ünlü bir isimle yepyeni bir kadro ile mi yoksa eski kadro ile mi bu projeyi yapmak istiyor bilemiyoruz. Ancak sanırım Charlie Hunham gibi Oliver Queen karakterine cuk oturan bir aktör ile HBO Max’te bir Arrow dizisine kimse hayır diyemez. Bu tabii sadece bir fikir!(Duy beni Warner Bros.)

DC. Çizgi romanlarından yayınlanan Arrow’ub konusu ise şu şekilde;
Milyarder Oliver, bir gemi kazası yaşar ve kaza sonucunda ortadan kaybolur. Sevdikleri ve ailesi Oliver’ı yıllarca öldü zannederken, o koca bir boşluğun tam ortasında ıssız bir adada yalnız yaşamaktaydı. Evine geri dönen Oliver’ın eski haline benzemeyen tavırlar sergilemesi arkadaşlarını ve ailesini biraz endişelendirmiş olsa da hala yaşıyor olması ve yanlarında olması sebebiyle hiç kimse şikayetçi değildir.Geride bıraktığı zorlu seneleri, süper kahraman yeteneklerine sahip olmasından dolayı yenmeyi başarmış ancak bu durumu tüm çevresinden saklayarak sahip olduğu tüm yeni güçleri Arrow ismiyle yeni bir kahraman olarak kötülüğe ve suçlara karşı kullanmaya başlamıştır. Sahip olduğu orijinal hikayesi sayesinde dizide, Arrow pek çok karakter arasından çıkarak orijinal, farklı ve yeni bir kimlik oluşturmasına yardımcı olur. Gerçekliğin ve kurgunun profesyonel bir şekilde harmanlanması sayesinde izleyenlerine oldukça heyecanlı ve keyifli bir serüven sunuyor.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir