Sinema Haberleri

Spider- man No Way Home’dan sonunda beklenen fragman rekorla geldi; Hello Peter!

Son 5 yılda Marvel Sinematik Evreni’nin sinemaya yaptığı etki tartışmasız bir durumda inanılmaz büyük. Avengers Endgame ile 2 milyar gişeyi geçen Marvel Sinematik Evreni(MCU), şimdi yeni fazına yani yeni hikaye arkına hazırlanıyor. Bu yeni fazın da tabii ki en büyük filmlerinden biri de Spider- Man No Way Home.

Marvel Evrenine geçtiğinden bu yana 2 solo film ve 3 tane de Avengers filminde gözüken Spider-Man, MCU’daki 3. Filmine kavuşmak üzere. Ancak bu filmin çok çok büyük bir önemi var ki, uzun zamandır beklenen fragmanıyla bu önem iyice açığa çıktı. Marvel yeni fazında çoklu evrenleri ana hikaye arkı olarak kullanma niyetinde. Bunu ilk olarak Loki dizisinde gördük ki, o dizinin finali ile çoklu evrenlere merhaba dedik. Şimdi de Spider man No Way Home ile çoklu evrenlerin kapısı hiç kapanmamak üzere açılıyor!

Fragman gördüğümüz gibi Peter’ın hayatı alt üst olmuş durumda. Mysterio bir önceki filmde Peter’ın kimliğini tüm dünyaya açıklamış, Örümcek Adam’ımızın  hayatı darma duman olmuştu. Kendisinden çok etrafındakilerin etkilenmesi bu durumdan, Peter için bu krizi daha da kötü bir hale getiriyor. Kendisi de bu durumu düzeltmesi için Dr. Strage’den yardım almaya gidiyor ve olaylar başlıyor.

Çoklu evrenlerin açılıyor olması daha önce Örümcek adam’ı oynayan başka aktörlerin de filme geliyor olması anlamına geliyor ki, sırf bunun ufak ipucuları dahi olması, fragmanı tarihin en çabuk en çok izlenen film fragmanı hali getirdi. Tobey Maguire ve Andrew Garfield’in filmde başka evrenlerden gelen Örümcek Adam’ları canlandıracak olması epey heyecan verici.

Film Aralık ayında vizyona girecek. Bakalım beklentileri karşılayabilecek mi No Way Home?

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir