Sinema Haberleri

Matrix Resurrections Fragmanı Geldi ve Şahane Duruyor. Biraz da Kafa Karıştırıcı!

Sinema tarihinin en kült eserlerinden Matrix, bildiğiniz üzere bu aralık’ta geri dönüyor. Popüler kültürün en önemli bilim- kurgu öğelerinden ünlü seri, 2000’li yılların başına damga vurmuş ve sinemada bir bakıma çığır açmıştı. İlk filmi ile bilim kurgu ve aksiyon anlamında benzersiz bir deneyim sunan Matrix, 2. ve 3. filmi ile biraz kalitesini düşürmüş olsa da hala tarihin en büyük sinema üçlemelerinden bir tanesi. Ve geri dönüyor. Bir anda yayınlanan görseller ve müthiş fragmanı ile Matrix, geri döneceğini herkese bi tekrar hatırlattı. İşte Fragman.

Fragman epey kafa karıştırıcı. Evet hikaye devam ediyor ancak yeni bir Matrix mi var yoksa eski Matrix’e güncelleme mi geldi? İnsanlar ne durumda? Neo’ya ne oldu, makineler neden Neo’yu uyandırıyor? gibi bir çok soru ile iyice kafa karıştırdı Matrix 4, yani Matrix: Resurrections. Fragmanda Trinity ve Morpheus’u da görüyoruz ancak Morpheus daha genç bir şekilde karşımıza çıkacak bu sefer. Fragman boyunca kullanılan mavi haplar, uyanma durumunun bir çok kişi tarafından gerçekleştirildiği algısını oluşturdu bende. Neo’nun yine bir arayış ve uyanma hikayesi ile karşı karşıyayız gibi.

Fragmanda çalan White Rabbits parçası da epey şahane. Cuk oturmuş resmen. Fragman bir çok ipucuyu barındırıyor. Sahne sahne yakalanabilecek bir ton şey mevcut. Film aralık’ta vizyona girecek. Bakalım Matrix Resurrections, efsaneyi nasıl bir yere konumlandıracak? Filmin oyuncu kadrosu şu şekilde; Keanu Reeves ,Carrie-Anne Moss as Trinity, Yahya Abdul-Mateen II,Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir