Film/TvGenel

9 Yıl Aradan Sonra İbo Show’a Kavuştuk

9 yıl boyunca televizyon ekranlarından uzakta kalan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, seyircisiyle yeniden bulaşmak için geri sayıma başladı. Bir dönemin en çok izlenen eğlence programlarından İbo Show, sürpriz konuklar eşliğinde yayın hayatına kaldığı yerden giriş yapmaya hazırlanıyor.

Televizyon dünyasına ilk kez 19 Kasım 1993 yılında Talk Show macerasına başlayan İbrahim Tatlıses, ünlüler dünyasının muhteşem isimlerini kendi programında ağırlatarak senelerce konuşulacak konulara da ev sahipliği yapmıştır. Sonunda mizah ve müziğin bir arada harmanlandığı ve izlemenin de bir o kadar haz verdiği İbo Show’a geri kavuşuyoruz. 2011 yılında kısmetli sanatçı İbrahim Tatlıses’in yaşamış olduğu silahlı saldırı neticesinde senelerce tedavi görmek zorunda kaldı. Bu nedenle İbo Show final yapmak zorunda kaldı. Yıllar içerinde gördüğü tedaviden olumlu sonuç alan İbrahim Tatlıses sağlığına tam anlamıyla geri dönmeyi. Bu duruma erişen sanatçımız İbrahim Tatlıses 9 yıllık hasreti fark etmiş olacak ki İbo Show’u tekrardan sunmaya kararıverir. İbrahim Tatlıses 9 yılın ardından İbo Show’u sunmanın heyecan verici olduğunu paylaştı.

İbo Show adındaki Türk televizyon en başarılı Talk Show programında hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken bu güzel programın sunucusu olan İbrahim Tatlıses’in konukları olarak ağırlayacağı ilk isimler de belli oldu. Çeşitli haber kaynaklarına göre Tarkan’ın ve Sezen Aksu’nun içerinde yer alacağı harika bir Show sezonu izleyicilerini bekliyor. Eğer İbrahim Tatlıses farklı bir karar almaz ise ilk programın ya da daha doğru bir tabir ile söyleyecek olursak geri dönüş programının ilk ünlü konukları Deniz Seki ve Kutsi ile birlikte olacağı bildirildi.

Hasret ile geçen 9 yılın ardından tekrardan İbo Show’u sunmanın mutluluğunu yaşayan İbrahim Tatlıses geçmiş olduğumuz günlerde İbo Show’un tanıtım fragmanı için kamera karşısına geçti bu fragmanda İbo Show’un eskisini aratmayacağını hatta üzerine bile koyacağını kesim bir hissiyat ile izleyenlere kanıtlar nitelikte.

“O gece neler yaşandı, En çok neyi özledi, Cano’ya ilk sözleri ne oldu, Uzun bir aradan sonra ilk hangi şarkıyı söyledi?” gibi daha birçok önemli sorunun cevabının yer alacağı programda, geçmişin izini sürerek kapanan perdeyi yeniden açacak. Ve tüm sevenlerini mutlu – mesut bir hale getirecek.

İbo Show Neden Tatlıses olmadan olmaz?

Bir hayal edenin İbo Show malum olan sonucu final yaptı ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses popçu kariyerinde yükselmeye devam etti. Ki böylece ideal bir hayran kitlesine sahip oldu. Belirli bir zaman sonra yapım firmaları İdo’ya İdo Show adında bir teklif sunmuş olsaydı ve ido Tatlıses babasının kaldığı yerden Show’a devam etseydi sizce yine de izlenilir miydi? Çünkü izleyenlerin sevenlerin kafasına kazınmış bir İbrahim Tatlıses profili bulunuyor. Şimdi ise İbrahim Tatlıses’in biraz tanıyalım.

İbrahim Tatlıses Kimdir?

Ocak 1952 tarihinde Şanlıurfa’da dünyaya gözlerini açtı. Sanatçımız Oyuncu, sunucu, iş adamı ve birçok meslek sahibidir. Meşhur olduğu parçası ayağında kundura. Bu parça sayesinde milyonlar İbrahim Tatlı’yı ki gerçek soyadı tatlıdır, Tatlıses olarak tanımıştır. 20 sene boyunca kendi programını sunmuştur. 2011 yılında konser çıkışında kafasına aldığı kurşun ile 1 sene kadar hastanede yatmıştır. Fakat ağır yaralı olsa da kurtulmuştur. Doğduğunda babası hapishanedeydi ve hiç bir dönem okula gitmemiştir. Çevresinden aldığı tepkiye: Urfa’da Oxford yoktu ki okuyalım cevabını vermiştir. Çocuk yaşlarda evine para götürmek için çalışmak zorunda kalıp yollarda su satmıştır. Küçüktüm eve ekmek parası götürmek için su satıyordum buz gibi bunlar diye bağırmaya başladığımda birisi gelip sus seni mi dinleyeceğiz deyip İbrahim Tatlıses’e vurmuştur. Ve ondan sonra buralara kadar geldim. O dinlemese de ailesi beni dinliyor demiştir. Herkesin bildiği bir keşfedilme hikayesi olan İnşaatta çalışırken bir yönetmen sesini keşfetmiştir. Tabii biraz saçma anlaşılıyor inşaatta nasıl sesini anladı diyorsunuz. Önceleri Adana da 1 yıl sonra ise Ankara da sahne almıştır. 12 yaşından beri müzikle uğraşmıştır. Tüm hayatını böyle kazanmıştır. 1974 yılında söylediği bir parça ile ünlü olmuştur.  Radyolara konuk olmuş ve televizyonlara çıkmıştır. Okulunu dışardan bitirmiş ve tanıştığı bir hocası destek olduğu için soyadının sonuna Ses kelimesini eklemiştir. 1983 senesinde itibaren filmlerde rol almıştır. Başrol oyuncusu veya yönetmen olarak filmlerde yer almıştır. Sanatçımız günümüze kadar 4 kez dünya evine girmiştir.

İlişkili İçerik
Film/Tv

Resident Evil Dizisinden Fragman Geldi!

Oyun tarihinin en önde gelen serilerinden olan ve yaklaşık 20 seneden fazladır piyasaya yeni…
Devamını Oku
Film/Tv

Erşan Kuneri Netflix'te yayınlandı

Cem Yılmaz hiç süphesiz ülkemizin en önde gelen, en üretken sinemacılarından biri.
Devamını Oku
Film/TvSinema Haberleri

Son Zamanların En büyük Sinema Olayı Spider- Man No Way Home ile İlgili Yeni Bilgiler Var!

Tom Holland No way Home hakkında konuştu; ‘’Bu üçleme bitti, farklı şeyler…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir