Film/TvSinema Haberleri

Son Zamanların En büyük Sinema Olayı Spider- Man No Way Home ile İlgili Yeni Bilgiler Var!

Tom Holland No way Home hakkında konuştu; ‘’Bu üçleme bitti, farklı şeyler göreceksiniz!’’

Önümüzdeki Aralık’ta vizyona girecek yeni Spider- Man No Way Home filmi, son yılların en büyük sinema olaylarından birine dönüştü. Daha önce Örümcek Adam karakterini canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfiled’ın filmde olma ihtimalleri bir hayli fazla. Çizgi roman dünyasının çok fazla aşina olduğu çoklu evrenlerin ilk kez bu denli büyük bir yapımda ana hikayeye etki edecek olması da bir işin bir diğer tarafı. Üç farklı Örümcek Adam karakterinin, çoklu evrenlerden gelecek kötü karakterlerle savaşma konsepti başlı başına heyecan verici iken, bu durumla doğrudan bağlantılı olarak emekli olmuş ve hayranlar tarafından çok sevilen eski örümcek adam aktörlerinin rolü tekrar üstlenecek olmaları filmi bambaşka bir noktaya taşıyor.

Filmin pazarlama tarafı da işin bir başka boyutu. Hem Marvel hem de Sony için çok büyük olaylara gebe Spider-Man No way Home, filmdeki süprizleri açıklamamak için epey büyük çaba sarf ediyor. Filmde Tobey ve Andrew’in karakterleri hala resmi olarak duyurulmadılar. Bunun yanında Charlie Cox’un canlandırdığı Daredevil karakterinin de filmde olacağı söyleniyor ancak bu da bir kesinlik kazanmış durumda değil. Tom Hardy’li Venom da bir başka spekülasyon.

Empire Magazine’in Kasım sayısının ana konusu olacak Spider Man No Way ile alakalı bir çok bilginin de açığa çıkması da epey olası. Ve tabi yeni bir fragmanın da önümüzdeki günlerde yayımlanması söz konusu. Film Aralık ayında vizyona girecek. Bakalım son zamanların en büyük sinema olaylarından Spider Man No Way Home ile alakalı neler göreceğiz?



İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir