Dizi Haberleri

The Mandalorian 3. Sezon Yayınlanma Tarihi

Kalpleri tam onikiden vuran son yılların tartışmasız en başarılı yapımlarından The Mandalorian, henüz 2. Sezonu bitmemişken 3. Sezon için bir yayınlanma tarihi aldı bile. Disney’in Star Wars markasından sorumlu kişisi Kathleen Kennedy, The Mandalorian Sezon 3’ün çıkış tarihinin Noel 2021’de geleceğini açıkladı. yeni sezon 2022’nin başlarına yayılacak, ancak 2. Sezon bittikten yaklaşık bir yıl sonra yeni bölümler alacağımızı bilmek güzel.


The Mandalorian bildiğimiz gibi Star Wars evreninde geçen ve geçen sezon sezon yayınlanmaya başlayan bir Disney+ dizisi. Bir ödül avcısının başından geçen olayları, bir Space Cowboy misali anlatan dizi, başarılı sinematografisi, kısa ve kaliteli bölümleri ve müthiş çekimleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Her bölüm başka bir maceraya atılan The Mandalorian, bu episodik tarzıyla 10 sezon yalnızca bu şekilde devam etse hiç sıkmayacakken özellikle geçen haftaki ‘’The Tragedy’’ bölümü ile ana hikayeye doğru da müthiş bir şekilde direksiyonunu kırdı ve tam gaz devam ediyor.


18 Aralık’taki 2. Sezon finalinden sonra, yeni sezon için önümüzde tam 1 sene olmuş olacak. O zamana kadar bu sayfalarda daha fazla The Mandalorian yazıları ile özlemimizi biraz olsun dindireceğiz. Takipte kalmayı unutmayın. 

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir