Dizi Haberleri

The Mandalorian 3. Sezon Yayın Tarihi Belli oldu

Lucasfilm, Aralık 2020’da The Rescue adlı bölümüyle 2. sezon finalini yaptığı günden beri Star Wars hayranları tarafından heyecanla beklenen The Mandalorian’ın 3. sezonunun, Şubat 2023’te yayınlanmaya başlanacağını açıkladı. Pedro Pascal’ın hayat verdiği Mando ile Baby Yoda Grogu’nun maceralarını keşfetmeyi sürdürecek olan dizi, Disney+ ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Disney+’ta yayınlanan ve izleyicilerin beğenisini kazanan The Mandalorian’ın 3. sezonunun bu yılın son çeyreğinde ya da 2023’ün ilk çeyreğinde yayınlanacağı konuşuluyordu. İkinci seçenek doğru çıktı. Lucasfilm tarafından yapılan açıklamaya göre The Mandalorian 3. sezon 2023’ün şubat ayında izleyici ile buluşacak

Son olarak The Book of Boba-Fett’te gördüğümüz Mandalorian ve koruması altına aldığı Baby Yoda, yeni sezonda maceralarını sürdürecek. Öte yandan 2. sezonda Katee Sackhoff’un hayat verdiği Bo Katan karakterinin de yeni sezonda yer alacağı açıklandı.

Görünen o ki Mandalorian yeni sezonda Bo Katan ile birlikte Mandalore gezegenini yeniden Mandalorianlara kazandırmak için mücadele verecek. Hatırlayacağınız gibi Mandalorian, 2. sezonda Darksaber adlı efsanevi kılıcı ele geçirmiş, böylece Mandalore’u yönetecek kişi olabileceğini göstermişti.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir