Sinema Haberleri

İmparator’a Selam Durun! Dune Serisi, İmparator Karakterini buldu

Dennis vilasfas’un büyük beğeni toplayan ünlü bilim kurgu uyarlaması Dune, ilk filminde ismini duyduğumuz ancak kendisini göremediğimiz ‘İmparator’ karakterini sonunda buldu. 2. filmde karşımıza çıkacak İmparator 4. Shaddam karkaterini ustalar ustası Christopher Walken canlandıracak.

3 film olarka tasarlanan Dune serisi, Frank Herbert’ın ilk kitabının yalnızca yarısını konu alıyordu. Dune: Part Two, kitabın kalan yarısına odaklanacak. Padişah İmparator olarak anılan Shaddam IV de hikâyenin kalanında önemli role sahip olan karakterler arasında yer alıyor, Paul Atreides’in babası Leto’yu Arrakis gezegenine gönderen Padişah İmparator, hanedanlığın başına gelen kötü olaylardan aslında baş sorumlu bir kimse. Deadline haberine göre Christopher Walken, Shaddam IV karakterini canlandırmak üzere Dune: Part II’ya imza attığı bildirildi.

79 yaşındaki Amerikalı aktör Christopher Walken, 1979 yılında Michael Cimino imzalı The Deer Hunter filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscarı’na layık görülmüştü. Walken 2003 yılında ise aynı kategoride Catch Me If You Can filmi ile Oscar’a aday gösterilmiş ve BAFTA’yı kazanmıştı. Oyuncu şu sıralar Severance dizisindeki Burt rolü ile adından söz ettiriyor. Walken ayrıca Hairspray ve The Prophecy yapımlarıyla tanınıyor.

20 Ekim 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak Dune 2’yi heyecanla bekliyoruz

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir