Dizi Haberleri

Sadakatsiz Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Kanal D ekranlarında Çarşamba günü 2. bölüm ile ekrana gelen Sadakatsiz dizisi izleyenler tarafından yoğun ilgi görmüş ve araştırma konusu haline gelmiştir. Çarşamba akşamı 3 .bölümü ile ekrana gelecek olan Sadakatsiz dizisinin başrolünü Cansu Dere ve Caner Cindoruk paylaşıyor.

Asya, çok başaralı bir doktordur. Sevdiği adam Volkan ile evlendikten sonra Tekirdağ’ına yerleşerek burada bir hayat kurmuştur. Asya eşini seven, güvenen ve ona her daim destek olan bir kadındır. Oğlu Ali ve eşi Volkan ile mutlu bir hayatı vardır.

Asya, yıllardır süren mutlu evliliğindeki inancını bir gün eşi Volkan’ın atkısında sarı bir saç teli bulunca kaybetmiştir. Eşi Volkan’a karşı inancı sarsılmış ve Volkan’ın kendisini aldattığını düşünmeye başlamıştır.

Tesadüfen bir cafede tanıştığı Nil ile dertleşirken, Asya Nil’den yardım ister ve Volkan’ı takibe aldırır. Asya, eşi Volkan’ın kendisini aldattığını artık biliyordur. Arkadaşları ile bu durumu paylaşmış ancak kimse Asya’ya inanmak istememiştir. İşin gerçeğini ise Volkan’ın kendisini aldattığını öğrendiğinde aslında arkadaşlarının da durumu bildiğini ancak sessiz kaldığını öğrenecektir.

Asya, arkadaşlarına ve eşine çok kırgındır. Oğlu Ali ile Volkan hafta sonu kampına gitmiş ve orada çok iyi vakit geçirmiştir. Bu esnada Asya olan biteni kabullenmeye çalışacak ve kendisine yeni bir hayat kurmanın peşine düşecektir. Kendine göre planlar yaparken, kliniğe Volkan’ın sevgilisi Derin gelir ve Asya’da muayene olmak ister. Asya Derin’i karşısında görünce şaşırır ama dik durarak işini yapmak için Derin’i muayene etmeye başlar. Asya, Derin’in şüpheli yaklaşımlarından dolayı idrar ve kan tahlili yaptırır ve Derin’in hamile olduğunu öğrenir. Derin’e hamile olduğunu söyler.

Asya yaşadığı bu olayla tekrar bir yıkım yaşar. Artık Volkan ile yüzleşecek ve Derin’in hamile olduğunu söyleyerek ondan ayrılacaktı.

Arkadaşları Derya ve Bahar Asya’yı Volkan’dan ayrılmaması gerektiğini, bu ilişkinin ciddi olmadığını söyleseler de Asya’nın gururu ve sevgisi artık kalmamıştır.

Bu sırada, Doktor Derya’ya Volkan’ın sevgilisi Derin giderek çocuğu aldırmak istediğini ve Volkan’ın bunu bilmemesi gerektiğini söyler. Asya Derin’in gerçekten Volkan’a karşı ciddi bir ilişkisi olmadığı anlasa bile Derin’in Volkan’ın çocuğunu taşıyor olması onu kararlarından vazgeçiremiyordu.

Derin ise Volkan’a aşık ve onun Asya’dan ayrılmasını bekleyen bir kadındı. Volkan Derin’e de büyük bir ilgi duyuyor ama eşi Asya’dan ayrılmak istemiyor ve ayrılığı hiç dile getirmiyordu. Derin sadece Volkan’ın sabret mesajlarını görüp beklemeye devam ediyordu. Derin’de artık Volkan’ın Asya’dan vazgeçmeyeceğini anlamış ve ilişkiyi noktalandırıp çocuğu aldırmak istemiştir.

Üçüncü bölümde yaşanacak olanlar şimdiden izleyicide merak uyandırmaya başlamıştır. Asya ya evliliğini kurtaracaktır ya da eşi Volkan’dan intikam almak için her yolu deneyecektir.

Sadakatsizlik dizisinin orjinali ‘Doktor Foster’ dizisinden uyarlanmıştır. Doctor Foster dizisi ilk olarak 9 Eylül 2015 tarihinde yayınlanmıştır. BBC One drama televizyon dizisidir. Senaryosu Mike Bartlett tarafından yazılmıştır. 5 bölümden oluşan dizide Dr. Gemma Foster, kocasının bir ilişkisinin olduğundan şüphelenir ve çocuklarını öldürerek eşinin yeni eşini zehirlemiştir. 

Doctor Foster dizisinden esinlenerek çekilmiş olan Sadakatsiz dizisinin ilerleyiş süreci nasıl bir yola girecek ve gerçekten Doctor Foster dizisinden uyarlanarak mı çekilmiş olduğunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Sadakatsiz dizisinin senaryosunu Kemal Harmancıoğlu ve Dilara Pamuk yazarken yönetmenliğini ise Neslihan Yeşilyurt üstlenmiştir.

SADAKATSİZ DİZİSİ OYUNCULARI

Cansu Dere (Asya Arslan)

Caner Cindoruk (Volkan Arslan)

Melis Sezen (Derin Güçlü)

Eren Vurdem (Mert Gelik)

Yeliz Kuvancı (Bahar Gelik)

Olcay Yusufoğlu (Serap Şenlik)

Nazlı Bulum (Nil Tetik)

Gözde Seda Altuner (Gönül Güçlü)

Emir Tarık Tekin (Selçuk Dağcı)

Alp Akar (Ali Arslan)

Özge Özder (Derya Samanlı)

Burak Sergen (Haluk Güçlü)

CANSU DERE

26.12.1980 yılında Ankara’da doğmuştur. 2000 yılında Mis Turkey Güzellik Yarışma’sına katılmış ve 3. olmuştur. Profesyonel mankenlik yapmaya başlamıştır. Kısa sürede birçok moda tasarımcılarının gözdesi ve defilelerde yerini almıştır.

İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümünü bitirmiştir. Mankenlik yaparken ayrıca sunuculuk eğitimi almaya başlamış ve ilk sunuculuk deneyimini Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuk ve Müzik programıyla gerçekleştirmiştir. Daha sonra Show Tv’de yayınlanan Türkiye’nin Yıldızları yarışmasını sunmuştur.

Popülerliliğini 2006-2008 yılında Sıla isimli dizide yaşamıştır. Mehmet Akif Alakurt ile başrolünü paylaştığı Sıla dizisi ile hayran kitlesi bir anda artmıştır.

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanan Sadakatsiz dizisi ile karşımıza çıkmıştır.

Rol aldığı dizi ve filmler

2006 Kabuslar Evi: Takip Yardımcı Karakter

2007 Son Osmanlı Yandım Ali Başrol

2009 Acı Aşk Başrol Oyuncusu

2009 Casus Kızlar Seslendirme

2010 Yahşi Batı Yardımcı Karakter

2011 El Yazısı Başrol Oyuncusu

2011 Behzat Ç. Başrol Oyuncusu

2004 Metro Palas Başrol oyuncusu

2005 Alacakaranlık Yardımcı Karakter

2005 Avrupa Yakası Konuk Oyuncu

2005 Güz Yangını Başrol Oyuncusu

2006-2008 Sıla Başrol Oyuncusu

2009-2011 Ezel Başrol Oyuncusu

2010 Altın Kızlar Konuk Oyuncu

2016 Anne Başrol Oyuncusu

CANER CİNDORUK

17 Nisan 1980 yılında Adana’da doğmuştur. Yaprak Dökümü ve Hanımın Çiftliği gibi reyting rekorları kıran dizilerde rol almış olan Caner Cindoruk daha sonra Kadın dizisinde rol almıştır. En son Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ile başrolü paylaşmaktadır.

3 kardeş olan Caner Cindoruk’un iki kardeşi de oyuncudur. Babası öykü kitapları yazan ve Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış Zafer Doruk’dur. Ailesinin de büyük desteği ile tiyatroya yönelmiştir. Aynı zamanda tiyatro eğitimi alırken Çukurova Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir.

Tiyatroyu çok sevdiği için hemen hemen çocukluğundan bu yana tiyatroda rol almış ve ilk profesyonel rolünü ise Fehim Paşa Konağı’nda ki Yusuf karakteriyle oynamıştır.

Oynadığı Tiyatro Oyunları:

Fehim Paşa Konağı,

Yalancı Aranıyor,

Kaktüs Kumpanya,

Soyut Padişah,

Komşu Köyün Delisi,

Yeşil Papağan Limited,

Ada,

Hayvan Çiftliği,

Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı,

Kuğular Şarkı Söylemez,

Uçurtmanın Kuyruğu.

2012 – Pandaların Hikâyesi

Yönettiği Tiyatro Oyunları:

Ada,

Hayvan Çiftliği,

Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı,

Kuğular Şarkı Söylemez.

Oynadığı Film ve Diziler :

2013 – Aramızda Kalsın

2013 – Ateş Altında Aşk

2012 – Yabancı

2012 – Gergedan Mevsimi

2012 – Elveda Katya

2011 – Firar

2009-2010 – Hanımın Çiftliği

2008 – Kelebek

2008 – Geç Gelen Bahar

2008 – Yaprak Dökümü

2007 – Kara Güneş

2006 – Beynelmilel

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir