Müzik Haberleri

One Direction Tekrar Bir Araya Geliyor Mu?

One Direction’daki çocuklar bu ay grubun 10. yıldönümünü kutlamak için özel bir şey yaptıklarını söylediklerinde, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar bunun büyük bir birleşme duyurusu olduğunu düşünmeye başladılar. Bunun yerine grup , müzik videoları, sanat eserleri ve birlikte zamanlarını vurgulayan sahne arkası görüntüleri de dahil olmak üzere bir arşiv içeriği haznesi yayınlayacaklarını açıkladı . Yeni bir albüm veya yeniden birleşme turu için umutlar hızla kesildi.
Yine de, Harry, Louis, Liam, Niall ve Zayn yakında sahnede bir araya gelmeyecek olsa da, Yönetmenler bir kerelik tek bir sürüm ya da sadece bir gece konseri olarak bir araya gelme umudundan vazgeçmediler. Liam, hem grubun şarkılarının bir kısmını yazmak hem de bir dizi röportajda grup için fiilen sözcü olarak hareket etmek konusunda her zaman liderlik rolü üstlenmiştir. Eğer bir birleşme gerçekleşirse, bunu önce Liam’dan duyabilirsiniz.

Dunham’ın erkek çocuklarının erkek grup yollarını aşmasıyla ilgili bir noktası var, ancak sosyal medyada #10YılOf1D’yi kutlamanın eğlencesinin bir parçası, “Onlar yapacaklar mı olmayacak mı?” Diye merak ediyor. ve bir araya gelseler neye benzeyeceklerini hayal etmek. Oğlanların kendisi bile tartıldı ve yeniden bir araya gelmenin ne zaman olacağından ya da nelerden olacağından emin değiller ama hiçbiri de geri dönüşü tamamen reddetmedi.
Bunu göz önünde bulundurarak, One Direction’ın tekrar bir araya gelme şansını hesaplamak için en iyi şapkalarımızı taktık. Sıralamalarımız her üyenin (röportajlarda ve sosyal medyada seslendirildiği gibi) katılma istekliliğine ve şu anda yalnız kariyerleri ve kişisel yaşamlarıyla nerede olduklarına dayanmaktadır.

Liam Payne

Çocukları tekrar bir araya getirme konusunda en vokal olan Liam ile listemizi başlatıyoruz. Geçen Mayıs ayında yapılan son röportajda şarkıcı, yeniden birleşme hakkında “umutlu” olduğunu belirterek, “Bir noktada olacağını düşünmeye başladım. Bu yüzden heyecan verici. ”
Her biri kendi başlarına müzik yayınlamış olsa da, Liam gruba geri adım atmaya hazır olabilir. Solo kariyerine R&B hit “ Strip That Down ” (Quavo ile birlikte) ile süper umut vaat etti . O zamandan beri, Daddy Directioner, annesinin onu sahte bir korku içinde çağrılmasını sağlayan boğucu bir Hugo Boss iç çamaşırı reklamı için kendini soydu . Kışkırtıcı resimler Liam için büyük ilgi gördü, ancak müziği maalesef aynı etkiyi yaratmadı.
Liam’ın gecikmeli ilk albümü nihayet geçen yıl piyasaya sürüldü, ancak listelerde büyük bir başarı yapamadı (İngiltere’de ilk 20’yi zorlukla yaptı ve ABD’de 111 numaraya çıktı). Şarkılarla daha az ilgisi olmasına rağmen, synth-y, Ryan Tedder’in ürettiği “ Say It All ” adlı single’ı hak ettiği – zamanlama ile daha fazla olan herhangi bir 1D üyesinin en düşük başlangıç ​​albümü oldu . Albüm nihayet çıkmadan önce üç yıldır geliştiriliyordu.
Kişisel bir notta, Liam son zamanlarda Harry, Louis ve Niall ile temas halindedir, bu da One Direction birleşiminin şansını gerçekten mümkün kılar. Nisan ayında Instagram canlı yayın sohbeti için Niall’a katıldı ve ikisinin dört üyenin düzenli bir Whatsapp grubu olduğunu doğruladı.
Liam, hem grubun şarkılarının bir kısmını yazmak hem de bir dizi röportajda grup için fiilen sözcü olarak hareket etmek konusunda her zaman liderlik rolü üstlenmiştir. Eğer bir birleşme gerçekleşirse, bunu önce Liam’dan duyabilirsiniz.

Niall Horan

Niall ikinci sınıf albümü Heartbreak Weather’ı Mart ayında yayınladı ve bir dünya turu için tarihler açıkladı. Ancak albüm, COVID-19’un tam teşekküllü bir küresel salgına dönüştüğü ve albümün tanıtımı durduğunda ortaya çıktı. Niall, haftalar sonra turun iptal edildiğini açıkladı. Harry turunu 2021’e kadar yapabileceğini söylerken, Niall henüz tarihlerini bile açıklayamadı, bu durum hayranların turun süresiz olarak iptal edilmiş olabileceğini düşündürdü. Albüm tanıtım döngüsü bitti ve görünürde hiçbir tur olmadığından, Niall’ı diğerleri ile bir araya getirilebilir.
Bununla birlikte, Niall tartışmasız gruptan en başarılı solo kariyerlerden birine sahipti, pop radyoda bir numaralı şarkı (“ Slow Hands ”) ve Maren Morris, Julia Michaels ile iyi karşılanan işbirlikleri, görüşümüze göre, Heartbreak Weather aynı zamanda yılın en uyumlu ve melodik yeni sürümlerinden biriydi. 1D başka bir albüm kaydedecek olsaydı, Niall’ın solo pop-rock tarzı aslında grubun yöneldiği bir yön olabilirdi. “ Story of My Life ” ve “ Fool’s Gold ” gibi şarkılarla benzer sesler çıkardılar.

Louis Tomlinson

Louis geçtiğimiz günlerde One Direction’ın başlangıcından bu yana evi olarak adlandırdığı etiket olan Syco’dan ayrıldığını duyurdu. Özgür bir ajan olarak, şimdi bir birleşme olasılığını tekrar gözden geçirmesi için mükemmel bir zaman. Louis ayrıca, röportajda , grup ara sıra gitmeye karar verdiğinde şaşırmış olduğunu ve ilk etapta 1D için tam olarak hazır olmadığını kanıtladığını itiraf etti . “Belli bir dereceye kadar beni şaşırttı, bu yüzden herhangi bir planım ya da bunun gibi bir şeyim yoktu” dedi.
Bir avuç katı single çıkmasına rağmen, Louis’in şarkıları diğer bazı üyeler gibi tablosu tam olarak aydınlık değil. Louis ayrıca , herhangi bir 1D birleşmesini daha da ileriye iten pandemi nedeniyle 2021 yılına kadar ertelenen kitabıyla bir tura çıkmıştı.
Müzik dışında, The X-Factor’un İngiltere versiyonunda bir jüri olarak canlı yayında tekrar başarı elde etti. Herkesin arasından, gerçeklik şovu köklerine en çok bağlı olanı ve nostaljik bir geri dönüş için adamları tekrar bir araya getirmesi muhtemel görünüyor.
Özel bir gruba katılmamasına rağmen, Louis grup için kesinlikle yumuşak bir noktaya sahiptir. Bir röportajında “Çocukları çok seviyorum ve birlikte yaptığımız her şeyi seviyorum” dedi . “Hala onlarla geçen zamanımı özlüyorum.”

Harry Styles

Harry’nin kariyeri, grubun 2016’da dağılmasından bu yana yükseldi. Harry, eleştirmenlerce beğenilen iki albümün yanı sıra, Gucci için kampanyalarda da yer alırken, kendini müzik dünyasının hükümdar pop prensi olarak belirledi.
En son albümü Fine Line , Aralık ayında piyasaya sürüldü ve en yeni single’ı “Watermelon Sugar” ile listelerde üst sıralarda kalmaya devam ediyor ve Tour on Love, COVID-19 nedeniyle ertelenmiş olsa da, Harry zaten gelecek yaz için tarihleri ​​yeniden planladı – bu da bir araya gelmek için çok fazla imkan bırakmıyor.

İlişkili İçerik
Müzik Haberleri

28 Yıllık Elektronik Müzik Efsanesi Daft Punk, Artık Yok

Elektronik müzik denilince ilk akla gelen isimlerden biri şüphesiz ki her zaman Daft Punk…
Devamını Oku
Müzik Haberleri

mor ve ötesi Canlı Senfonik Albümünü Yayınladı!

Rock müzik denince akla ilk gelen gruplardan olan ‘mor ve ötesi’ Harbiye Açıkhava’da 8…
Devamını Oku
MüzikMüzik Haberleri

Michael Jackson: Savunduğu Şeyler Ölmüyor.

Pop’un ve Rock’ın Babası Michael Jackson’ın 1990’lı senelerin ortasında yayınladığı…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir