Dizi Haberleri

Netflix’ten Yeni Bir Çizgi Roman Uyarlaması Geliyor: Jupiter’s Legacy

Kendi orijinal yapımlarına fazlasıyla önem veren Netflix, yine kendi bünyesinde kendi prodüksiyonu ile yayınlayacağı yeni yapımını duyurdu. Bir Çizgi Roman uyarlaması olan Jupiter’s Legacy, Mark Millar ve Frank Quitely’nin ellerinden hayat bulmuş bir çizgi roman. Daha önce Kick-Ass ve Kingsman yapımları ile adından başarıyla söz ettiren Millar, daha öncesinde Netflix ile dev bir anlaşmaya imza atmıştı. Bu anlaşmanın ilk meyveleri Jupiter’s Legacy fragmanı ile ortaya çıktı.

İlk sayısı 2013 yılında çıkan, Mark Millar‘ın yazdığı ve çizimlerini Frank Quitely‘nin yaptığı Jupiter’s Legacy, 1930’lu yıllardan başlayan bir süper kahraman hikayesiyi anlatıyor. İlk kuşak ve ardından gelen farklı nesillerden süper kahramanların hikayesini takip edeceğimiz dizide ilk kuşak süper kahramanları günümüzde artık saygıdeğer yaşlı ustalar olarak sayıldığı, onların süper güçlerine sahip çocuklarının ise ailelerinin başarılarla dolu hayatlarına ulaşmak verdiği savaşa tanık olacağız. Süper kahraman anlatısına farklı bir bakış açısı getiren çizgi roman, Netfix’in bu konuda aradığı kan olabilir.

Son zamanlarda çıkan bir ton süper kahraman işi arasında Jupiter’s Legacy’nin kendini nasıl konumlandıracağı merak konusu. Fragman fazlasıyla ciddi ve dramatik duruyor, ancak aynı zamanda prodüksiyon kalitesi olarak da ilgi çekici duruyor.

Josh Duhamel’in başrolünde yer aldığı dizide Ben Daniels, Leslie Bibb, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade ve Matt Lanter gibi isimler de yer alacak. Daha önce Daredevil dizisinde yönetmenlik yapmış, senaryo ve yapımcılık süreçlerinde de etkin rol almış Steven S. DeKnight’ın yaratıcılığını ve yapımcılığını yaptığı diziden 7 Mayıs’ta ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir