Dizi Haberleri

Netflix’e Sandman Dizisi Geliyor

Netflix’in, güzel fikr-i mülkleri alıp dizi yapma olayında epey ciddi olduğunu hepimiz biliyoruz. Neil Gaiman’ın efsane çizgi romanı Sandman, Netflix’in son bombası oldu. Dizinin konusu; Neil Gaiman’ın en kısa özetini yapma amacıyla, Endless’in hikâyelerinin anlatıldığı Endless Nights eserinde “Rüyalar Kralı, bir kişinin ya değişeceğini ya da ölümle yüzleşeceğini öğrenir, ve kararını verir” cümlesiyle belirttiği üzere arka planda Morpheus ve onun değişim üzerindeki direnci ve bunun sonuçları ile ilgilidir. The Sandman, hem Rüya Tanrısı Morpheus’un uzun varoluşu boyunca yaptığı kozmik ve insani hataları onarma sürecini hem de onun yaptıklarından etkilenen insanların ve yerlerin hikayesini anlatıyor.

Neil Gaiman, dizi hakkında yaptığı açıklamada; “Son otuz üç yıldır, The Sandman karakterleri nefes aldı, etrafta dolaştı ve kafamın içinde konuştu. Sonunda kafamdan çıkıp gerçeğe adım attıkları için inanılmaz derecede mutluyum. Dışarıdaki insanların bizim rüya olarak gördüğümüzü görmelerini, geride kalanların bedene bürünmelerini ve bedenlerin oradaki en iyi oyunculardan bazılarına ait olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. Bu çok hayret verici. Oyunculara ve Netflix, Warner Bros., DC, Allan Heinberg ve David Goyer’dan oluşan tüm The Sandman işbirlikçilerine ve rüyalarımın en çılgınını gerçeğe dönüştüren dizideki zanaatkarların ve dahilerin lejyonlarına çok minnettarım.” dedi

Dizinin oyuncu kadrosu enfes gözüküyor. Game of Thrones’ta Tywin Lanniser rolü ile harikalar yaratan Charles Dance dizinin ilk kötü adamı konumunda. Dream rolünde Tom Sturridge, hikayeyi okuyan herkesi memnun edebilecek bir seçim. Bakalım Netflix bu efsane hikayenin hakkını verebilecek mi?

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir