Dizi Haberleri

Moon Knight Dizisi Başrolünü Buldu ve o Oscar Isaac’ten başkası değil!

Disney+ için yeni Marvel dizileri üzerinde çalışmalar devam ediyor. Filmlerle bağlantılı olacak dizilerin ilk adımı Bucky Barnes (Sebastian Stan) ve Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) gibi önceden belirlenmiş MCU karakterlerine odaklanıyor. Ancak pek tabii koca evren bilinen isimlerle sınırlı kalacak değil. Marvel patronu Kevin Feige geçen yıl yapılan D23 Expo etkinliğinde yeni karakterleri tanıtacak üç proje olacağını duyurmuştu.

Disney+’ta yayınlanması planlanan ve merakla beklenen Moon Knight dizisi için Marvel Studios tarafından bazı haberler geldi. Söylenenlere göre yapım ekibi başrol için ihtimalleri değerlendirmeye ve hatta çekimlerin ne zaman başlayacağına karar vermeye yoğunlaşmış durumda.

The Illuminerdi’nin haberine göre çekimlerin Kasım 2020’nin sonlarına doğru başlama ihtimali oldukça yüksek. Aslında bu haber, dizi hakkında önceden gelen söylentilerle uyuyor. Fakat Koronavirüs salgını sebebiyle birçok yapımın çekiminin ertelenmesine, çekimleri bitmiş olanların bile vizyon tarihlerinde gecikme yaşanmasına şahit olmuştuk.

Genç oyuncu Iman Vellani‘nin Ms. Marvel’da rol alacağının ortaya çıkmasının ardından gözler Moon Knight‘a çevrildi. Marvel, merakla beklenen Moon Knight dizisinin başrolünde yer alması çok önemli bir oyuncuyla iletişime geçti.

Bu kişi ise Ex Machina, Star Wars: The Force Awakens, Inside Llewyn Davis gibi başarılı filmlerle rol alan, X-Men: Apocalypse’de canlandırdığı Apocalypse rolüyle adından söz ettiren, önümüzdeki yıl Dune uyarlamasıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Oscar Isaac‘ten başkası değil.

Kendisi çok çok iyi bir oyuncu. Gerek gişe filmlerinde gerekse düşük projeli yapımlarda müthiş oyunculuklar sergiliyor. Son yıllardaki çıkışıyla kendisini bir süper kahraman serisinde görmemiz çok olasıydı ancak bunun Disney+ semalarına gelecek yüksek bütçeli bir Moon Knight olması aşırı pozitif bir haber. Dizinin kalitesinin şimdiden epey yüksek olacağının sinyali.

Batman’in Marvel verisyonu da diyebileceğimiz Moon Knight karakteri eski bir ABD askeri ve boksör. Mısır’da ölüme terk edildilten sonra Ay Tanrısı’nın himayesine giren Marc Spector , Khonsu adındaki bu Tanrı’nın dünyadaki temsilcisi olur… Kendisinin dört farklı kişilikle mücadele etmesi ve her birinin ayrı bir karakteri olması Moon Knigt’ı dikkat çekici bir hale getiriyor.

Dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve ne zaman ekranlara geleceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir