Dizi Haberleri

Menajerimi Ara/ Call My Agent

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in senaryosunun Ekin Atalar tarafından kaleme alındığı ‘Menajerimi Ara’ dizisi Ay Yapım imzalı’dır. Drama ve komediyi harmanlayarak seyirci karşısına çıkaran dizi, her bölümde başrol oyuncular ve konuk oyuncular olarak ikiye ayrılırlar. Konuk oyuncular (sanatçılar, oyuncular, müzisyenler) kendilerini oynarlar.

‘Menajerimi Ara’ dizisi, Fransız yapımı Dix Pour Cent dizisinden uyarlanmıştır.

Ay Yapım İmzalı Türk Yapımı Menajerimi Ara dizisinin konusu, Yetenek Ajansı Ego’ya bağlı olarak çalışan Kıraç, Peride, Feris ve Çınar dört menajerdir. Dört menajer her gün yönetilmesi ve uğraşılması oldukça zor durumlarla mücadele etmektedirler. Profesyonel yaşamları çatışmaya girse bile, işlerini ustaca yaparak ünlü oyuncuların dünyasında perde aralıyorlardır.

Dicle ise, henüz iş hayatında yeni ve tecrübesizdir. Ünlü dünyasında egosu yüksek olan kişilerle mücadele ederek savaşıyor ve kendisini geliştirmek için her yolu deniyordur.

Çekimler İstanbul Maslak’ta bulunan 42 Plaza’da gerçekleşmektedir. Çekimlerin bir bölümü Şişli ve Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilmektedir.

Menajer Kıraç Özdal (Barış Falay) iyi bir menajerdir ve Dicle’nin babasıdır. Kıraç Özdal Dicle’nin kızı olduğunu eşi Mayda’dan ve ajanstaki çalışanlardan saklamak zorundadır. Dicle ile anlaşma yapmış ve çalışma esnasında iki yabancı gibi davranmasını rica etmiştir. Ancak Dicle, babasına kaşı yakın durmak için savaş verirken babası Kıraç Özdal’ın bu tepkisi karşısında psikolojik olarak yıkılmış ama bunu kimseye belli edememiştir.

Menajer Feris Dikmen (Canan Ergüder) çok iyi bir menajerdir. Özgüveni çok yüksektir ve kendisine çok güvenir. Duruşu çok serttir. Çoğu çalışan Feris Dikmen’den çekinir. Aynı zamanda Dicle’nin de patronudur. Dicle’yi çok zorlu bir sınav beklemektedir. Ancak Feris Dikmen’in verdiği her işi başarıyla tamamlayan Dicle, Feris Dikmen tarafından takdir görmeye başlamıştır.

Menajer Çınar Bilgin (Fatih Artman) Ego Yetenek Ajansı’nın menajerlerinden biri olsa bile duygusal olarak güçlü bir yapısı vardır. Duygusal yapısı iş ilişkilerine yansıdığı için sıkıntılar yaşamaktadır. Müşterilerine menajer olarak değil, arkadaş olarak yaklaşarak duygusal olarak çöküntüye uğramaktadır. Sert ve kararlı durmayı öğrenmeye çalışmaktadır.

Dicle Ertem, Feris Dikmen’in asistanı aynı zamanda Kıraç Özdal’ın kızıdır. Dicle, annesi ile birlikte Antalya’da büyümüş ve babası Kıraç Özdal tarafından hiç ilgi görmemiştir. Babası Kıraç Özdal’a aşırı öfke duyan ama bunu hiç belli edemeyen Dicle, kendisini kanıtlamak için ajansta çalışmaya başlamıştır. Dicle için zor bir sınavdır. Babasına kendisini ispatlamaya çalışırken aynı zamanda babasının ondan uzak durarak diğer kızına gözleri önünde sevgi ve ilgi göstermesi Dicle’yi derinden yaralamaktadır. Başarısı Feris Dikmen tarafından fark edilen Dicle, hayatı ve kariyeri hakkında bir karar vermek zorundadır.

Barış Havas (Deniz Can Aktaş) yetenekli bir oyuncudur. Feris Dikmen menajerliğini yapmaktadır. Ancak yetenekli ve genç oyuncu Feris Dikmen’i hiç dinlemez. Onu basından ve gece hayatından kurtarmak Dicle’nin görevidir. Bir zaman sonra Barış Dicle’ye karşı duygusal bir şeyler hissetmeye başlar ancak bunu kendine açıklayamaz. Dicle ise Barış Havas’a derinden bir sevgi beslemektedir.

Menajer Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu) ajansın en yetenekli menajerlerinden biridir. Tecrübesiyle yıllardır ajansta çalışan diğer menajerlerin beğenisini ve ilgisini kazanan Peride, yeşilçam oyuncularına menajerlik yapmaktan mutluluk duyuyor.

Dizide yardımcı karakterlerde yer almaktadır. Emrah, Jülide, Ece, Mayda, Leyla, Sedef, Aydın, Ceylan, Nejat, Gülin, Ece, Bekir, Beren ve Meral’dir.

MENAJERİMİ ARA OYUNCULARI KİMLER?

Menajerimi Ara’nın başrol oyuncuları;

Kıraç Özdal (Barış Falay)

Feris Dikmen (Canan Ergüder)

Çınar Bilgin (Fatih Artman)

Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu)

Barış Havas (Deniz Can Aktaş)

Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu)

Menajerimi Ara’nın yan rol oyuncuları;

Emrah Ayoğlu (Semi Sırtıkkızıl)

Gülin Yetik (Gamze Karaduman)

Beren Kahraman (Yaprak Medine)

Jülide (Nazlı Senem Ünal)

Bekir (Bedir Bedir)

Leyla (Pınar Ünsal)

Mayda (Aslı Mavitan)

Meral (Buse Sinem İren)

Ece (Duygu Şen)

Aydın (İdeal Beran Kotan)

CALL MY AGENT DİZİSİ (NETFLİX)

Dünyaca ünlü Call May Agent dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizi, Türkçe olarak ‘Menajerimi Ara’ olarak uyarlanmış ve Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlamıştır.

Call My Agent dizisi, dünyanın en orjinal yapımlarından biridir. Netflix’te yayınlanan bölümleri izleyenler tarafından merakla beklenmektedir. Ayrıca Fransız yapımı olan Dix Pour Cent diziside bulunmaktadır.

Call My Agent dizisi, Fransa Pariste çekilmektedir. Paris’te dünyanın en büyük ve yetenekli menajerlerinin bulunduğu şirkette geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Ajansa dünyaca ünlü yıldızlar kayıtlıdır. Dünyaca ünlü yıldızların menajerleri bu ajanstadır. Dünyaca ünlü yıldızlara hizmet etmek için menajerler 7/24 hazır olmak zorundadır. Ajansa yeni başlayacak olan Camille vardır. Camille çömez ünvanıyla en yeteneksiz menajerler arasındadır. Bu ajansta ve dünyaca ünlü yıldızların elinde pişecek ve yetenekli bir menajer olacaktır. Bu süreçte yaşananlar, hikayeler yansıtılmaya başlanacak, ünlü yıldızların egoları, menajerlerin arasındaki kıyasıya savaş ve sektördeki acımasızlık anlatılacaktır.

Call My Agent dizisinin karakterleri

Camille, çömez bir asistandır. Şirketteki çoğu kişi ona çömez demektedir. Pişmesi ve olgunlaşması gereken Camille’nin ajansın en kıdemli menajerlerinden biri olan Mathias ile geçmişten yakın bir bağı bulunmaktadır. Farklı bir şehirden Paris’e gelerek ajansta çalışmaya başlamış ve kendisini Mathias’a kanıtlamaya çalışmaktadır. Ancak duyguları ve bocalaması onu epey zorlayacaktır.

Mathias, şirketin en kıdemli ve yetenekli menajerlerinden biridir. Evlidir ve bir çocuğu vardır. Yine en yetenekli menajerlerden biri olan Andrea ile sürekli bir savaş halindedir. İkili iş kapmak için büyük savaş vermektedir. Babacan tavrı ile de diğer menajer ve asistanlar tarafından çok sevilir. Camille olan geçmişten yakın bir bağı vardır.

Andrea, en dişli menajerlerden biridir. Asistanlar Andrea ile çalışmaya başladıktan birkaç sonra işi bırakıp kaçıyorlar. Sert mizaçlı ve keskin kararlarıyla asistanların korkulu rüyası haline gelen Andrea’nın karşısına Camille çıkıyor. Camille şirkete yeni başlamış bir asistan. Patronu Andrea ile çalışmaya başladıktan sonra zorlu sınavı başaracak ve Andrea’nın gözde asistanlarından biri olacaktır.

Gabriel, kendi halinde bir menajerdir. Aşk hayatını bir türlü rayına oturtamamış, duyguları ağır basan ve aynı zamanda rahatına çok düşkün bir menajerdir. Çoğu zaman Andrea tarafından destek görerek şirketteki açıkları kapatılmıştır.

Arlette, firmanın en eski ve yaşça büyük menajeri. Köpeğiyle birlikte her daim şirkette olan Arlette, hırsı olmayan bir menajer. Zamanında en gösterişli zamanları ünlü yıldızlar ile yaşamıştır. Asık suratlı ve çok nadir gülen bir menajerdir.

Call My Agent Dizisinin Oyuncuları

Camilla Cottin

Thibault de Montalembert

Gregory Montel

Lilliane Rovere

Fanny Sidney

Stefi Celma

Nicolas Maury

Laure Calammy

Antoine Croset

Kevin Garnichat

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir