Dizi Haberleri

Masumlar Apartmanı Dizisi

Henüz ikinci bölümü yayınlanmasına rağmen seyirciyi ekranlara kilitleyen ve reyting rekoru kıran Masumlar Apartmanı dün akşam TRT 1 ‘de yeni bölümüyle karşımızdaydı. Kısa süre içinde izleyici kitlesine ulaşan ve adından söz ettiren Masumlar Apartmanı’nın konusu, gerçek bir hayat hikayesinden alınmıştır.

Dizinin senaryosu Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan ‘Madalyonun İçi’ romanından esinlenerek çekilmiştir. Dizi çekimleri, İstanbul Balat ve Beyoğlu semtlerinde çekilmektedir. Dedesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan İnci, yaptığı bir kaza sonucu Han ile tanışmıştır. Han içinde biriktirdiği sırlarla dolu bir adamdır. Temizlik takıntısı olan ablası Safiye ve Gülben ile birlikte yaşamaktadır. Safiye küçük yaşta annesinden aldığı psikolojik şiddet ve annesinin temizlik takıntılarından dolayı, takıntılı ve temizlik hastası bir kız haline gelmiştir. Annesini kaybettikten sonra, kardeşlerine hem ablalık hemde annelik yapabilmek için anne kimliğine bürünmüş ve annesi kadar takıntılı bir kız haline gelmişti. Safiye, annesi gibi kardeşlerini de takıntılarıyla ve temizlik krizleriyle yormaktaydı. Safiye’de bu durumdan oldukça rahatsız ve mutsuzdu. Ancak buna engel olamıyordu.

Safiye ve Gülben, kardeşleri Han’ı çok seviyor ve onu kaybetme korkusuyla yaşıyorlardı. Han ise, kazaya karıştığı İnci’den çok hoşlanmıştı. İnci ile aynı apartmanda oturmalarını ise tesadüfen öğrenmiştir. Han İnci ile bir çay içmek için sözleşmiş ve ona doğum günü hediyesi olarak çok sevdiği ve aradığı plağı bulmuştu. İnci içine gömdüğü hüzün ve sıkıntılardan sıyrılmaya çalışıyor ancak doğum günü kutlamayı hiç sevmiyordu. Doğum günü kutlamayı sevmediğini Han’a söylemişti. Ancak aldığı doğum günü hediyesi ona annesinden kalan hatıraları hatırlattığı için kabul etmiş ve çok mutlu olmuştu.

Han, kendi hayallerinden vazgeçmiş, üç kız kardeşi ve yaşlı babasıyla yaşamaya çalışan bir genç iken, İnci’yi gördükten sonra biraz olsun sıkıntılarından ve yaşamından sıyrılmaya çalışmıştır.

Han, yaşamından sıyrılmayı başarabilecek mi ? Aşk İnci ve Han için tekrar bir başlangıç olacak mı? İlerleyen bölümlerde bunu göreceğiz.

İkinci bölümde, Safiye’nin imtihanı izleyenleri üzdü. Han, kardeşlerine gül alarak eve geldi ve kardeşlerine aldığı gülleri verirken Safiye Han’a ‘Gülün pis olduğunu ve tutamayacağını’ söyledi. Han yaşadığı bu an için çok üzüldü. Safiye kardeşi Han’ın hayal kırıklığını görünce bir peçete yardımıyla gülleri kardeşlerinden alarak yıkamak için lavoboya götürdü. Ancak diğer kardeşleri bu durumu şaşkınlıkla izleyerek karşı çıktılar. Safiye, güllerin çok pis olduğunu ve yıkanırsa temizlenebileceğine inanıyordu.Güller suyun altında parçalandılar. Han sessizce odasına çekilirken, kardeşleri ise Safiye’ye sessiz kalmayı seçti. Safiye yaşadığı bu durumdan kurtulmak istiyor ancak başaramıyordu.

Han ile İnci’nin yakınlaşmasına şahit olan Safiye, kardeşi Han’ı İnci’den korumak için İnci ile tartışmaya girer. Han bu durum karşısında ne yapacağını şaşırır.

Masumlar Apartmanı, haftaya 3. bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Dikkat çeken ve güçlü oyuncu kadrosuyla 3. bölümün fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer aldığı gibi 3. bölüm aşk dolu geçecek gibi gözüküyor. Han, İnci’ye duyduğu aşkı saklamazken, bir yandan da psikolojik olarak rahatsız olan iki ablasıyla mücadele etmeye çalışmaktadır.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Farah Zeynep Abdullah

Birkan Sokullu

Ezgi Mola

Merve Dizdar

Alper Saldıran

Metin Çoşkun

Esra Ruşan

Atilla Şendil

Emir Özden

Uğur Uzunel

Gizem Katmer

BİRKAN SOKULLU

1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Liseyi bitirdikten sonra Maltepe Üniversitesi Radyo Tv Programcılığını kazanmış ve mezun olmuştur. Profesyonel olarak basketbol oynayan ve 2003 yılında Mest Model Of Turkey yarışmasına katılan Birkan Sokullu yarışma sonucu üçüncü olarak dereceye girmiştir. Aslı Enver ile 2012 yılında dünya evine giren oyuncu, 2015 yılında boşanmıştır.

Dizileri

2019 – Bir Aile Hikayesi (Berk) (Tv Dizisi)

2018 – Yaşamayanlar (Numel) (TV Dizisi)

2017 ­- Gecenin Ötesi (Cihangir/Cino)(TV Dizisi)

2017 ­- Yüz Yüze (Cihangir) (TV Dizisi)

2016 ­- Hayat Şarkısı (Kerim) (TV Dizisi)

2015 – Beyaz Gece (Rüzgar) (TV Dizisi)

2014 ­- Kurt Seyt & Shura (Petro­ Borinsky) (TV Dizisi)

2013 ­- Fatih (Şehzade Mustafa) (TV Dizisi)

2012 ­- Ucurum (Ulaş) (TV Dizisi)

2010 -­ Küçük Sırlar (Demir) (TV Dizisi)

2008 -­ Küçük Kadınlar (Ayaz) (TV Dizisi)

2008 ­- Elif (Mustafa) (TV Dizisi)

2008 -­ Melekler Korusun (Levent) (TV Dizisi)

FARAH ZEYNEP ABDULLAH

17 Ağustos 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Arap annesi Boşnak kökenli olan oyuncu, Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinde Aylin karakteriyle hafızalarımıza kazınmıştır. Lise Eğitimine İstanbul Saint michel Fransız Lisesi’n de devam ederken, birinci sınıftan ayrılarak babasının işleri dolayısıyla İngiltere’ye yerleşmek zorunda kaldı. İngiltere’de eğitimine devam eden oyuncu, Fransızca eğitimini tamamladı. Daha sonra Fotoğrafçılık, Medya ve Tiyatro dersleri almaya başladı.

İngiltere’de tiyatro eğitimi aldığı sırada hocasının onu oyunculuğa teşvik etmesiyle Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi için seçmelere katıldı.Seçmelerde Aylin rolü için seçildi. Eğitimine ara veren oyuncu, dizi başladıktan sonra Aylin karakteriyle hafızalara kazındı.

Filmografi

2010-2012 > Öyle Bir Geçer Zaman ki – Aylin Akarsu Talaşoğlu – Yardımcı kadın oyuncu

2014 > Kurt Seyit ve Şura – Şura – Başrol oyuncusu

2013 > Kelebeğin Rüyası – Mediha Sessiz – Başrol oyuncusu

2014 > Bi Küçük Eylül Meselesi – Eylül – Başrol oyuncusu

2014 > Unutursam Fısılda – Ayperi – Başrol oyuncusu

Ödüller

2011 > 2011 Antalya Televizyon Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Öyle Bir Geçer Zaman Ki

2013 > 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri – Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu – Kelebeğin Rüyası

2014 > 46. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Kelebeğin Rüyası

Masumlar Apartmanı’nın Cast Direktörü Ayşe Direkoğlu!

Sonsuz Oda’da eğitmenler arasında yer alan cast direktörü Ayşe Direkoğlu, gündeme damga vuran dizinin tüm oyuncularını belirleyen kişi olarak adını diziye yazdırmış durumda. Başarılı eğitmenin ders videolarını izlemek için Sonsuz Oda’ya abone olabilirsin! www.sonsuzoda.com

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir