Sinema Haberleri

Marvel’ın Bu Seneki Bombası Eternals Filminden İlk Görseller Geldi

Marvel’ın sır gibi sakladığı Eternals’tan ilk görseller sonunda yayınlandı. Müthiş kadrosu ve en çok da son Oscar’ların en iyi yönetmen ve en iyi film ödüllerini kucaklayan Chloe Zhao’nun yönetmenliğinde gelecek film, Marvel’ın sinemada şu ana dek yaptığı en orijinal işlerden bir tanesi olabilir. Görseller öz olsa da filmin tonuyla ilgili iyi bilgiler veriyor.

Görsellerde Angelina Jolie’nin canlandırdığı Thena karakterini de görebiliyoruz. Ve kendisi son derece göz alıcı duruyor. Bir başka görsel de ise tüm ekibi bir arada görüyoruz. Genel olarak hem Sinematografi hem de renk paleti olarak genel Marvel filmlerinden biraz daha farklı duruyor Eternals. Marvel’ın 4. Fazına ait film, bu faza dair en önemli filmlerden biri. Daha önce hiç anlatılmayan bir zaman aralığı anlatılacak ve bu genel Marvel evrenine ne gibi kapılar açılacak merakla bekliyoruz açıkçası.

Eternals, konu olarak da belirsizliğin koruyor. Çizgi romanlarda Eternals, Celestials olarak bilinen kozmik varlıklar olarak geçiyor. İnsanların bir tık üst gelişmiş versiyonu olan bu ırk, insanlık tarihi boyunca insanlığın gelişmesinde yardımcı olan bir topluluk olarak karşımıza çıkıyor. İnsanlardan üstün, bir nevi tanrı pozisyonundaki bu ırk kozmik kötülere karşı savaşarak koruyucu rölü de üstleniyorlar. Çok daha uzun yaşayabilen bu ırk görünüş olarak insanlarla aynı. Marvel için yepyeni bir hikaye kapısı aralayacak Eternals, 5 Kasım 2021’de vizyona girecek. 

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir