Sinema Haberleri

Marvel Captain America 4’ü Duyurdu

Disney+ orijinal yapımı olan ve Marvel Sinematik Evreninin en güncel yapımı olan The Falcon and the Winter Soldier geçtiğimiz günlerde ilk sezonunu bitirdi. Dizinin sezon finali sonrasında yeni Kaptan Amerika resmi olarak Sam Wilson, yani Falcon oldu ve kalkanı artık tam olarak gerçek anlamda sahiplenmiş oldu. Dizinin sezon finali sonrası Marvel hemen ise hiç bekletmeden bombayı patlattı. The Falcon and the Winter Soldier dizisinin yaratıcıları tarafından Captain America 4 geliyor!

Avengers: Endgame filminin sonunda Captain America karakterine veda etmiştik hatırlarsanız. Zamanda yolculuk yapan Steve Rogers, son sahnede yaşlı haliyle gözükmüş ve kalkanı Sam Wilson’a bırakarak karaktere duygusal bir veda hazırlanmıştı. Russo kardeşler tarafından, tüm sonsuzluk taşlarını yerlerine bırakırken zamanda yolculuk yapan Captain America’nın hikayesinin anlatıldığı bir film çekilmek isteniyordu. Ancak Chris Evans’ın karaktere dönmek istememesi ve karaktere iyi bir finalle veda edilmesi, Steve Rogers’la alakalı bir geri dönüşü zorlaştırıyordu.

Marvel’ın ise Captain America ismiyle yeni bir film yapma planları açığa çıktı. Steve Rogers karakterine veda etsek de Marvel bu alanda Captain America ismini yaşatmaya devam edecek gibi gözüküyor. Falcon and the Winter Soldier’ın yaratıcısı Malcolm Spellman, dizi yazarı Dalan Musson’la birlikte Captain America 4’un senaryosunu hazırlayacak. Captain America olarak Sam Wilson’u izleyeceğiz. Film ile ilgili başka bir bilgi paylaşılmadı. Yeni haberler geldikçe buradan paylaşacağız. 

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir