Sinema Haberleri

Lady Gaga’lı ve Adam Driver’lı Ridley Scott Filmi House of Gucci’den ilk Görseller Paylaşıldı

Moda dünyasının en olağandışı olaylarından biri hiç şüphesiz ünlü modacı Maurizio Gucci’nin öldürülüş hikayesidir. 1995 yılında Maurizio Gucci, eşi Patrizia Reggian tarafından bir kiralık katil tutularak süikaste kurban gitmişti. Ardından karadul lakabını alan Patrizia Reggian, eşi tarafından başka bir kadınla aldatıldığını ve bunun intikamı olarak bu cinayeti tasarladığını itiraf etmiş, 26 yıl hapse mahkum edilmişti. Gucci hanedanlığının çöküşüne yol açan bu sıradışı olay daha önceleri bir dizi olarak ekranlara gelmişti ancak şimdi, efsane yönetmen Ridley Scott anlatımıyla beyazperdeye hazırlanıyor. Ve filmin başrollerini Adam Driver ile Lady Gaga ikilisi paylaşmakta.

Maurizo Gucci, 12 yıllık evliliğin ardından 1985’te Patrizia Reggiani’yi terk etmişti. Başka bir kadınla ilişki yaşayan Gucci ile Reggiani 1991’de resmi olarak boşanmıştı. Gucci, 1993’te eski karısına ömür boyu yıllık 1.1 milyon İsviçre frankı ödemeyi kabul etmişti. 27 Mart 1995’te ise 47 yaşındaki Maurizio Gucci, Milano’daki ofisine girerken bir silahlı saldırgan tarafından öldürülmüştü.

Tam olarak Hollywood’un seveceği tarzda bir hikaye olan Gucci cinayeti, Ridley Scott vizyonuyla ödül törenlerini darma duman edebilecek bir potansiyele sahip. A Star is a Born ile sinema dünyasına sağlam bir adım atan Lady Gaga, oyunculuk konusunda da epey iddaalı bir kariyere doğru ilerliyor. American Horror Story dizisinde rol alan ve epey beğenilen ünlü şarkıcı, Bradley Cooper ile beraber oynadığı A Star is a Born filminde de oyunculuğu ile adından övgüyle söz ettirmişti. Adam Driver da Hollywood son zamanlarda çıkardığı en iyi aktörlerinden biri. Yıldız kadrosuyla merakla beklenen film, ilk fotoğrafları ile de umut vaat ediyor. Bakalım önümüze nasıl bir film gelecek? 

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir