Dizi Haberleri

Amazon Prime’dan Yetişkinlere Yönelik Dikkat Çekici Bir Süper-Kahraman Animasyon Dizisi Geliyor; Invincible

The Walking Dead evreninin ünlü yaratıcısı Robert Kirkman’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Invincible, Amazon Prime için bu sene içerisinde izleyiciyle buluşmayı planlıyor. Türkçe çevirisiyle ‘Yenilmez’, yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Ve fragman bir hayli iyi duruyor.

Konu olarak standart bir süper kahraman hikayesi olarak başlayan Invincible, süper kahraman bir babanın tıpkı kendi gibi bir takım süper güçlere sahip ancak tecrübesiz oğlu etrafında şekilleniyor.  Invincible’ın orijinal çizgi roman serisi, içerdiği aşırı şiddet ve süper kahraman türüne getirdiği gerçekçi bakış açışıyla biliniyordu. Animasyon uyarlaması, çizgi romanların bu karakteristiğini aynen ekranlara yansıtmaya çalışacak. Amazon Prime diğer streaming platformlarından biraz daha farklı bir yol izliyor ve bu kişisel olarak benim fazlasıyla hoşuma gidiyor. İlk olarak The Boys ile standart süper kahraman anlatılarından çok daha farklı, karanlık ve eleştirel bir tonla yetişkin izleyicileri yakalayan Amazon Prime, aynı yoldan bu sefer Invincible ile yürümeye çalışacak gibi duruyor.

The Walking Dead ile epey ünlünen Robert Kirkman, asıl yeteceğini Invincible çizgi romanında göstermişti. Eleştirel, orijinal ve son derece kanlı bir hikayeye sahip yapım, Robert Kirkman’ın en uzun ikinci serisiydi. 2018’de sonlanan seri tam 15 yıl devam etti. Amazon’un elinde epey bir malzeme var gibi duruyor.

Fragmanın ilk yarısı fena durmuyor dedirtse de ikinci yarısı ile beraber adeta çıldırıyor. Görsel olarak fazlasıyla tatmin edici duruyor, hikaye anlatımı olarak da vahşet ve kan gibi öğelerle bezenen yapım kaynak materyalin hakkını verecek gibi duruyor. Invincible 26 Mart’ta izleyiciyle buluşacak ve toplam 8 bölüme sahip olacak. Her bölüm 1 saat uzunluğunda olacak ve premier olarak 3 bölüm birden verilecek.

26 Mart’ı sabırsızlıkla iyi sabırsızlıkla bekletecek yapımın birbirinden şahane seslendirme kadrosu da şu şekilde. Steven Yeun as Mark Grayson / Invincible. J. K. Simmons as Nolan Grayson / Omni-Man. Sandra Oh as Debbie Grayson. Mark Hamill as Art Rosebaum. Seth Rogen as Allen the Alien. Gillian Jacobs as Samantha Eve Wilkins / Atom Eve. Andrew Rannells as William Clockwell. Zazie Beetz as Amber Bennett.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir