Dizi Haberleri

Jet Sosyete Konusu Nedir?

Her hafta AB reytinglerinde ilk 3 sırayı kesin olarak alan, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ve Gülse Birsel’in ise senaryosunu kaleme aldığı Jet Sosyete dizisi ilk sezonu itibari ile Star Tv ekranlarında yayına başlamıştı.

Özpamuk Tekstil’in sahibi Cengiz Özpamuk’un, oğlu Ozan’ı genel müdürlükten alması ile başlayan hikaye, şirketin en alt kademesinde çalışan Yaşar’ın genel müdür olması ile devam eder. Görevden alınan Ozan, Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasını boşaltır ve yan villada oturan ailesinin yanına taşınır. Genel müdür olan Yaşar ise Ozan’dan boşalan villaya taşınır. Yaşar moda sektöründe kendisini kanıtlamaya çalışırken ailesi sosyeteye girmeyi amaçlar.

Jet Sosyete BluTv’de!

Start Tv ekranlarında başladığı serüvenine 2. sezonunda Tv8 ekranlarında devam eden dizi 3. sezon ile ilgili yayın yapacağı platformun belli olmaması ile dikkat çekmişti. Her hafta AB reytinglerinde ilk 3 sırayı kesin olarak alan Jet Sosyete senaristi Gülse Birsel, bir daha televizyon için dizi çekmeyeceğini ve Jet sosyete dizisinin 60 dakikalık internet projesi olacağını duyurdu. Ancak reytingleri oldukça yüksek olan dizi için TV8 bir proje daha düşünebilir ve 60 dakika olarak TV8’de kalabilir.

Netflix, Puhu TV ve BluTv’nin diziyi kendi platformlarına taşımak için yaptığı çalışmalar bariz ortadayken BluTv’nin dizi için çok istekli olduğu biliniyordu.

Ancak diziyi yayınlayacakları platformu Puhu Tv olarak belirleyen ekip, 3. sezonunu 1,5 yıl aradan sonra ilk kez 14 Şubat 2020 tarihinde Puhu Tv ekranlarında yayınlandı.

Jet Sosyete Oyuncuları

-Yaşar Yüksel / Çağlar

Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mevzunu başarılı oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır ve ilk olarak 2000 yılında 7 Numara dizisinde rol almıştır. Dizide ise karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan, Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Usta, rutin ve küçük dünyası beklenmedik şekilde şirketin genel müdürü olarak atanmasıyla tamamen değişecek olan aile babasıdır.

-Safiye Yüksel / Derya Karadaş

1981 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu tiyatro eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tamamlamış ve ilk olarak 2007 yılında Gemilerde Talim Var dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Dizide ise Yaşar Usta’nın meraklı, her şeye hakim, uyanık, herkesin nabzına göre şerbet vermeyi bilen eşi Safiye Yüksel, jet hızıyla sosyeteye giriş yaparak özellikle patronun eşi Gizem ile kuracağı yakınlık ile cemiyet hayatına hızla uyum sağlayacaktır.

-Cengiz Özpamuk / Cengiz Bozkurt

1965 yılında Nevşehir’de dünyaya gelen oyuncu Cengiz Özpamuk; eğitimini Unıversity of London Televizyon Sinema ve İletişim Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında rol aldığı Kurşun Yarası dizisi ile elde eden Özpamuk dizide ise, Cengiz Bey, annesi Zahide Hanım, ilk eşinden olan oğlu Ozan ve eski bir manken olan ikinci eşi Gizem ile Jetset Konaklarında yaşamını sürdürmekte olan Özpamuk Tekstil kurucusudur.

-Gizem Özpamuk / Gülse Birsel

İstanbul doğumlu başarılı oyuncu eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladıktan sonra, New York Columbia Üniversitesi’nde sinema üzerine master yapmıştır ve ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında hem senaristliğini yaptığı hem de oyuncu kadrosunda bulunduğu Avrupa Yakası dizisi ile gerçekleştirmiştir. Dizide ise kendisini bir “moda ikonası” olarak gören, cemiyet hayatının hep şık, hep modaya uygun, ama hep süslü, hep abartılı simalarından Gizem Özpamuk, oyunculuğu ile seyircilerini etkilemeyi başarıyor.

-Ozan Özpamul / Sarp Apak

1981 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen oyuncu Sarp Apak eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır ve ilk oyunculuk deneyimini 2002 yılında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ile gerçekleştirmiştir. Jet Sosyete dizisinde ise Cengiz Özpamuk’un çapkın, neşeli, kendini beğenmiş, sorumsuz oğlu, aynı zamanda şirketin genel müdürü ve Çıkrıkçıoğlu ailesinin büyük kızı İlayda’nın nişanlısı rolü ile seyirci karşısına çıkıyor.

-Gündüz Şahin / Bartu Küçükçağlayan

Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamış olan Gündüz Şahin, dizide Yaşar’ın kayınbiraderi, agresif, sinirli, tekinsiz ama delikanlılık raconu olan bir genç Gündüz Şahin karakteri ile karşımızda olacak.

-Zahide Özpamuk / Ayşenil Şamlıoğlu

1956 İstanbul doğumlu Ayşenil Şamlıoğlu, eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Ferhunde Hanımlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan usta oyuncu Jet sosyete dizisinde Özpamuk ailesinin biraz huysuz, biraz sonradan görme babaannesi, dizilerden özendiği karizmatik, baskın karakterli hanım ağalar gibi olma peşinde olan Zahide karakterine hayat verecek.

-Pelin Soner / Hasibe Eren

1975 yılında Almanya’da doğan ve eğitimini İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık Bölümü’nde tamamladıktan sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü’nde de eğitim almış olan  Hasibe Eren dizide, Özpamuk Tekstil’in pazarlama, sosyal medya ve halkla ilişkilerinden sorumlu Pelin karakterini canlandırıyor.

-Tonguç Pehlivan (Tony) / Enis Arıkan

İlk oyunculuk deneyimini 1998 yılında rol aldığı Aynalı Tahir dizisi ile yaşamış olan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mevzunu Enis Arıkan dizide, moda sektörüne, lükse, ünlülerle vakit geçirmeye bayılan; tatlı dilli, esprili ama bir o kadar da entrikacı ve dedikodu seven Tony karakteri ile seyirci karşısına çıktı

-Talip / Şahin Irmak

Özpamuk Tekstil’in çay ocağı işletmecisi ve mahalledeki ocakbaşının sahibi Talip, kendi çapında zengin ve başarılı olmanın formülünü bilen ve sürekli olarak bunu dillendiren bir mahalle delikanlısı rolü ile seyirci karşısına çıkıyor.

-Melike Şahin / Aslı Bekiroğlu

Eğlence olarak çektiği Vine’lar ile tanınan güzel oyuncu Jet Sosyete dizisinde Yakın zamanda ablası Safiye ve eniştesi Yaşar’ın yanına taşınan, kendi güzelliğinin farkında olmayan, aşırı gerçekçi Melike karakteri ile karşımıza çıkıyor.

-Yıldız Yüksel / Tuğba Çom

1990 İstanbul doğumlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mevzunu Tuğba Çom, dizide en büyük derdi kıyafet almak, güzelleşmek, modaya uymak olan Yaşar ile Safiye’nin kızı Yıldız karakterine hayat veriyor.

-İlayda Çakıroğlu / Deniz Cengiz

Dizide Çıkrıkçıoğlu ailesinin büyük kızı, cemiyet hayatının ünlü genç kuşak temsilcisi, çok kibar, asil, zarif, sosyetik prenses karakteri İlayda Çakıroğlu’na Deniz Cengiz hayat veriyor.

-Alara Çıkrıkçıoğlu / Ecem Uzun

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mevzunu Ecem Uzun Jet Sosyete dizisinde Çıkrıkçıoğlu ailesinin küçük kızı, asi ve gözü kara, ablasının aksine cemiyet hayatından ve çevresindeki insanlardan oldukça sıkılmış farklı maceralar arayan Alara karakterine rol veriyor.

-Tekin / Emre Taştekin

Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan Emre Taştekin dizide, hayatından bezmiş ve JetSet AVM’deki lüks mağazalardan birinde çalışan satış temsilcisi rolünü üstleniyor.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir