Dizi Haberleri

Her güzel Şeyin Bir de Sonu Vardır; Peaky Blinders 6. Sezonu ile Final Yapıyor

Son zamanların en kaliteli dramalarından Peaky Blinders’tan kötü haberlerimiz var. Müthiş atmosferi ve yüksek kalite prodüksiyonu ile kırık kalpleri iyice paramparça eden BBC dizisi, çekimlerine yeni başlanan 6. Sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bu, çok sürpriz bir haber zira dizinin yaratıcısı ve senaristi Steven Knight daha önce verdiği demeçlerde dizinin 7. Sezonu için de fikirleri olduğundan bahsetmişti. Peaky’e veda etmeye hazırdık ancak dizinin 6. Sezonu ile veda edecek olması biraz sürpriz oldu açıkçası.

1. Dünya savaşı sonrası İngiltere’de geçen ve Peaky Blinders takma adlı bir aileyi konu edinen dizi, son zamanların en kaliteli işlerinden biriydi. 5 sezonu deviren Peaky Blinders, ailenin reisi konumundaki Tommy Shelby’nin etrafında şekillenen bir hikaye arkına sahip. Gerek psikolojik çıkarımları gerek atmosferi ve en çok da kaliteli oyunculuklarla süslenmiş karakter betimlemeleriyle kendine büyük bir hayran kitlesi yaratan dizi, bir çok da ödüle sahip. Dizinin yaratıcısı Steven Knight, henüz yayınlanan bir röportajında Covid salgını ile zorlandıkları prodüksiyon dönemi ile beraber hikayenin hak ettiği sona ulaşacağına inandığını söyledi. E dizinin yaratıcısı, finalin geldiğini söylüyorsa üzerine bir şey söylememiz çok doğru olmayacaktır.

2021 sonu ya da 2022 başında yayınlanacak dizinin final sezonunun şu ana kadarki tüm bölümlerden daha iyi olacağını söyleyen Steven Knight, hikayenin de başka formlarda devam edeceğini belirtti. Yani Tommy Shelby’nin hikayesi dramatik bir şekilde sonlanacağı ve kalbimizi epey kıran ancak şanına yakışır final sezonu izleyeceğiz gibi. Steven Knight’ın diğer formlardan kastı belki bir yan dizi ya da kuvvetle muhtemel bir sinema filmi olsa gerek.  Bakalım Peaky Blinders final sezonu ile önümüze neler getirecek. 

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir