Sinema Haberleri

Gasper Noe’den Saint Laurent için Reklam Filmi

Sinema dünyasının en deli yönetmeni Gasper Noe’ye reklam filmi çektirmek ne kadar doğru bilemiyoruz ancak aykırı yönetmeni reklam filmiyle de olsa izlemek büyük zevk. Saint Laurent de böyle düşünmüş olacak ki, Noe’ye sekiz dakikalık bir reklam filmi çektirmiş. Reklam filmi, Gasper Noe ismini fazlasıyla taşımakta; kafa karıştırıcı, ürkütücü ve renkleriyle kendini hemen belli ediyor. Charlatte Rampling’in oynadığı reklam filmi fazlasıyla beğenildi.

Kısa film, 2019’da Cannes Film Festivali’nde gösterime giren 50 dakikalık filmi Lux Eternadan sonra Noé’nin Saint Laurent ile ikinci ortak çalışması. “Summer of ’21” adlı reklam filmi, Charlatte Rampling esrarengiz ve büyüleyici bir rahibe olarak karşımıza çıkarıyor ve Donna Summer’ın “I Feel Love” şarkısının SebastiAn remixini içeriyor.

Kısa filmin konusu ise şöyle tanımlanıyor; “Kırmızı, puslu, kadifemsi bir ışıkla yıkanan, Giallo’nun ihtişamlı yıllarını veya başka bir dönemden Saint Laurent mağazalarının iç mekanlarını anımsatan bir dünya. Tanıdık ve zamansız bir his. Sahte bir uyuşukluk gibi rüya, gerilim, çöküş ve tehlike. Gizemli ve perili rahibe Charlotte Rampling’in etrafında dönen kızların rahatsız edici tuhaflığı.”

Reklam filmi fazlasıyla Climax’i anımsatıyor. Cesur kırmızı renkleri, tekno soslu gergin müzikler ve rahatsız edici kadrajları ile tam bir Noe havasında.  Kısa filmin oyuncuları arasında Anok Yai, Antonia Przedpelski, Assa Baradji, Aylah Mae Peterson, Clara Deshayes, Grace Hartzel, Kim Schell, Mica Arganaraz, Miriam Sanchez, Sora Choi ve Stefania Cristian yer alıyor.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir