Film/TvGenel

Friends Dizisinin En İyi Bölümleri

Tüm zamanların en iyi sitcom dizilerinden biri olan Friends’in en iyi bölümlerinin değerlendirildiği ve bölümde neler olduğunu merak ediyorsanız? Sonsuz Oda Blog sayfasının bu yazısı tam siz değerli okuyucularımıza göre.

The Last One (10. Sezon – 17. ve 18. Bölüm)

Finaller, özellikle sevilen sitcomlar için herkesin bildiği gibi ustalık isteyen bir iştir. İlk etapta heyecanı ve samimiyeti kaybetmeden nasıl vedalaşırsınız? Friends iki parçadan oluşan vedasını, tüm noktalara değinerek yapmayı amaçlamıştır. Erica (Anna Faris), Monica ve Chandler’ın evlat edindikleri İkizlerini doğururken, Rachel, Ross’la geri dönmek için Paris’teki yeni bir işten vazgeçerken, bu 10 yıllık macera bitmesin istedik. Finalinde yaşadıkları apartman bile dokunaklı bir uğurlama yaptı: Monica ve Chandler, bebekleriyle birlikte mahallelere gitmeye hazırlanırken, altı Arkadaşın tümü anahtarları teslim eder ve son bir kahve içmek için dışarı çıkar.

The One With the Rumor (8. Sezon – 9. Bölüm)

Eğer Friends ile ilgili bir liste hazırlanacak olursa bu listenin bir yerinde mutlaka Brad Pitt’in konuk olduğu bölüm listede yerini hazır eder. Bu bölümde yapılan şakaların bazıları çok fazla eleştiri almış olsa da hem konuk aldıkları en iyi bölüm ve aynı zamanda da şükran günü konulu bölümleri içerisinde de en komik bölümleri içerisindedir. Bu bölümü izleyen herkes neden devamında Brad Pitt dizinin devamında oynamadı sorusunu sormuştur. Hiç araştırma gereği duymadan biz söyleyelim o dönemde Brad Pitt başka bir yapımda yer aldığından dolayı Friends yapımında yer alamamıştır.

The One With Five Steaks and an Eggplant (2.Sezon – 5. Bölüm)

Farklı bir gelir grubundaki arkadaşları olan herkes için evde durduğu bir bölümde, çete, Monica’nın terfisini kutlamak için güzel bir akşam yemeğinden sonra dağılır ve Rachel, Phoebe ve Joey sadece bir tabak yemiş olsalar bile hesabı eşit bir şekilde paylaşırlar. sırasıyla salata, bir bardak çorba ve küçük bir pizza. Grubun geri kalanı daha sonra Ross’un doğum günü için bir Hootie & Blowfish konserine gittiğinde üçlü protesto için evde kalır çünkü biletleri karşılayamazlar. Yine de sonunda hepsi bir karar verir. Monica işini kaybettikten sonra Joey kahvesini ödemeyi teklif eder.

The One With the Football (3. Sezon – 9. Bölüm)

Futbol olmadan Şükran Günü ne olurdu? Veya Gel kardeşlerinin çılgın tuhaflıkları olmayan Friends? Neyse ki, bu soruların hiç birinin cevabını bilmek zorunda kalmadık. Ekip, dostça bir davranış amacıyla futbol oynamaya karar verir, ancak Monica ve Ross çocukluk “Geller Bowl” çekişmelerini yeniden yaşarken ve kendileri tarafından imrenilen olarak bilinen küflü, ev yapımı bir trol bebek kupası için ölümüne yarışırken riskler hızla artar. Geller Kupası ile daha az ilgilenen Joey ve Chandler, Danimarkalı bir modelin ilgisini çekmek için rekabet eder ve sonuçta onu utanç verici maskaralıklarıyla uzaklaştırır.

The One With All the Thanksgivings (5. Sezon – 8. Bölüm)

Friends’de Şükran Günü, en sıkıcı aile tatillerini bile normal gösteren o güzel bölüm. Grup en kötü Şükran Günü anılarını paylaşırken, Chandler’ın anne ve babasının boşanmalarını duyurmak için Joey’in kafasına takılan törensel kuş günü şapkasını kullanılmasıyla birlikte, Monica geri çekiliyor… Erken bir Şükran Günü’nden sonra Monica Chandler’ın ona şişman dediğine kulak misafiri olur, kilo verir ve daha sonraki bir tatil yemeğinde intikamını alır.

The One With the Embryos (4. Sezon – 12. Bölüm)

Tüm arkadaş gruplarında yaşanan bir klişenin yaşandığı bir bölüm. Ama kimse bu bölümde geçen IVF protokölünü yapmaz. Friends bu bölümünde arkadaşlık sınırlarının zorlandığı, sadece arkadaşlık değil insani sınırların zorlandığı ama bir o kadar da izleyenlerin gülme krizlerinin içine atıldığı harika bir bölüm. Friends’in en iyi bölümleri listemizin sonuna The One With the Embryos bölümünü eklememizin sebebi komedi yönünden her ne kadar zengin olsa da gerçek hayat ile bağlantısının en yüksek olduğu bölümdür eğer bu bölümü hatırlamıyorsanız mutlaka tekrardan izlemenizi tavsiye ederiz.

İlişkili İçerik
Film/Tv

Resident Evil Dizisinden Fragman Geldi!

Oyun tarihinin en önde gelen serilerinden olan ve yaklaşık 20 seneden fazladır piyasaya yeni…
Devamını Oku
Film/Tv

Erşan Kuneri Netflix'te yayınlandı

Cem Yılmaz hiç süphesiz ülkemizin en önde gelen, en üretken sinemacılarından biri.
Devamını Oku
Film/TvSinema Haberleri

Son Zamanların En büyük Sinema Olayı Spider- Man No Way Home ile İlgili Yeni Bilgiler Var!

Tom Holland No way Home hakkında konuştu; ‘’Bu üçleme bitti, farklı şeyler…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir