Sinema Haberleri

Eternals Yeni ve Son Fragmanı ile Geldi; Şahane Duruyor

Marvel’s Eternals, Marvel Sinematik Evreninin bu seneki en büyük ismi niteliğinde. Tüm Marvel evreninde yeni bir kapıyı aralayacak Eternals filmi ile, yepyeni kozmik hikayelere giriş yapılacak. Endgame ile Thanos hikayesi sonlanmış, 4. Faz başlamış ve Marvel yeni hikayelerle devam edeceğini açıklamıştı.

O yeni hikayelerden en büyüğü olan The Eternals, yeni ve son fragmanı ile geldi. Oscarlı yönetmen chloé zhao’nun yönetmenliğinde çekilen film, çok farklı bir Marvel filmi olacağının sinyallerini veriyor. Zira film iyi oyuncu kadrosu, yüksek bütçesi, farklı konusu ile beraber en çok da sinematografisi ile ön plana çıkıyor. Film, her şeyden öte inanılmaz güzel gözüküyor. Evet, karşımızda 20 küsür film külliyatı ile bir destan niteliğinde tüm Marvel evreninin en farklı filmi var.


Bu yeni fragman ile Eternals ile alakalı bir çok şey açığa kavuşuyor. Neden bu zamana kadar ortaya çıkmadılar, kime karşı savaşıyorlar, amaçları ney? Hepsinin bir takım cevapları fragmanın içerisinde var. Filmin oyuncu kadrosu da şahane gerçekten. Angelina Jolie ile başlayan liste Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh and Don Lee ve Kit Harrington ile devam ediyor. Fragmanı hemen aşağıya serpiştiriyoruz. Keyifli seyirler. 

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir