Oyunculuk Dünyası

Brad Pitt Hakkında Bilinmeyen En İlginç Gerçekler

Dünyadaki herkes Brad Pitt’i Dövüş Kulübü ,  Truva ,  Dünya Savaşı Z ,  Bay ve Bayan Smith ve  Ocean’s Eleven gibi büyük filmlerde yer alan, izleyenlerin kalbinden ve aklında yer etmiş oyuncu olarak biliyor, ancak bundan daha fazlası yok mu?  Şundan kesin olabilirsiniz ki kesinlikle öyle düşünmeyin, bu yüzden zamanımızın ve günümüzün en büyük aktörlerinden biri olan Brad Pitt, tüm izleyenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Sonsuz Oda Blog’un bu yazısında ünlü oyuncunun fazla bilinmeyen kısımlarını derledik.

  • Sahne Adını Kendisi Seçti

18 Aralık 1963’te doğan aktörün tam adı aslında William Bradley Pitt. Sahne adı olarak neden ‘Brad Pitt’i seçtiğinden emin olmayan Brad Pitt, sadece kısa ve tatlı bir isim olduğunu düşündüğü için seçtiğini söylüyor.

  • Eski ABD Başkanı Obama ile Akraba

Kulağa tuhaf gelen belkide komikmiş gibi görünen bu bilgi doğru. 2008 yılında New England Historic Genealogical Society’nin açıkladığı rapor, eski ABD Başkan Obama ile ünlü aktör Bradd Pitt’in uzaktan kuzen olduklarını söylüyor. Edwin Hickman adında 1769 yılında ölen bir adam ise bu akrabalık bağını kuran kişi. Angelina Jolie’nin de Hillary Clinton ile benzer bir akrabalık bağı olduğu da söyleniyor.

  • İş Hayatına Oyunculukla Başlamadı

Hollywood’da büyük bir üne kavuşmadan önce, Brad Pitt limuzinleri sürdü, buzdolaplarını dairelere ve apartmanlardan taşıyan bir nakliyatcı oldu ve hatta ‘El Pollo Loco’ adlı bir restoran için dev bir tavuk kostümü bile giymiştir.

  • Saatlere Karşı Tutkusu Var

Pitt, vintage saatler toplamayı seviyor ve saatler konusunda o kadar hevesli ki İsviçre markası Breitling’e büyükelçi olarak katıldı. Diğer aktörler Charlize Theron ve Adam Driver ile birlikte Pitt, Breitling için bir reklam filmi çekti ve rutin olarak şirketi onaylamak için dünyayı dolaştı, ancak kısa bir süre önce Çin’e tanıtım gezisinden döndü. Breitling, satışları izlemek için zaten popüler bir markadır , ancak şirketin Brad Pitt’i onayladıktan sonra ne kadar büyük olabileceğini merak etmek zorundadır.

  • İngiliz Aksanıyla Konuşmakta Zorlanışı

Pitt, 2000 suç filmi Kapışma’da rol aldığı zaman, karakteri Mickey için İngilizce aksanı kullanması gerekiyordu. Ancak, ingiliz aksanıyla çok mücadele ediyordu, bu yüzden yönetmen Guy Ritchie işleri değiştirdi ve Pitt’e neredeyse anlaşılmayan bir İrlanda aksanı verdi. Film boyunca yaptığı şaka, kimsenin karakterinin konuşma şeklini tam olarak anlayamadığı bir şekilde olmuştur!

  • Hayatı Oynadığı Filmi Taklit Etti

Brad Pitt, Truva filminde Yunan kahramanı Aşil’i oynamadan 1 yıl önce ayak bileğindeki Aşil tendonunu yırttı. İyileştikten kısa bir süre sonra Truvada, Aşil karakterini oynadı. Bu muhteşem filmde oynaması gereken en doğru kişinin o olacağını bedeni bile 1 yıl öncesinden biliyormuş.

  • 20 Yıllık Yasağın ardından Çin’e Gidebiliyor

Neredeyse 20 yıldır Brad Pitt’in Çin’i ziyaret etmesi yasaklandı. Yasağın sebebi, Çin devlet hükümetinin Tibet egemenliği konusunda çok sert ve zalim olduklarını düşünmesi ve bunu anlatması oldu. Toplamı 7 yıl olan Tibet filmlerine katılamasının ardından tekrardan Çin’i ziyaret edebiliyor.

  • Dövüş Kulübü‘nü İzlemeyin

Bir oyuncu bir filmde oynasa ve bu Dövüş Kulübü gibi oldukça güzel ve başarılı bir iş olsaydı, çevrenizdeki insanlara muhtemelen tavsiye edersiniz. Tuhaftır, Brad Pitt ailesine Dövüş Kulübü’nde kendisi ve ailesi için uygun olmayan grafiklerin olduğunu bu grafiklerin çokça olduğunu söyledi.

  • Yıllarca En Çok Kazanan Çift

O zamanlar karısı Angelina Jolie ile ayrılması 2016 yılında dünya çapında şok dalgaları göndermesine rağmen , ikisi aslında Forbes’un En Çok Kazanan Çiftler listesinde beşinci oldu. Pitt ve Jolie bir yılda 34 milyon dolar kazandılar.

  • Jackass hayranı

MTV’nin gerçek dublör şovu Jackass, 2000’lerin başında dünya çapında büyük bir hit oldu, ancak şovu sevenler sadece gençler değildi! Pitt o kadar büyük bir hayrandı ki oyuncu kadrosunun bir bölümde olmak istedi. Sonunda bir sahne çekti, ancak tanınmaması için maymun kıyafeti giymişti!

İlişkili İçerik
Oyunculuk Dünyası

Ayşe Direkoğlu ile “Oyunculuk Kariyeri Nasıl Başlar” Konulu Instagram Canlı Yayını

Pek çok popüler dizinin cast direktörlüğünü yapan eğitmenimiz, Ayşe Direkoğlu…
Devamını Oku
Oyunculuk DünyasıTiyatro Dünyası

Bir Demet Tiyatrodan Bir Demet Nostalji

8 Sezonluk bir tiyatro macerası. Unutulmaz karakterler, unutulmaz sahneleri ve tabii ki hep…
Devamını Oku
GenelOyunculuk Dünyası

Sonsuz Oda, Gazişehir Tiyatro Günleri'nde!

Gazişehir Tiyatro Günleri kapsamında gerçekleşen “Temel Oyunculuk Atölyesi” dersleri…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir