Dizi Haberleri

Baraj dizisi Konusu ve Oyuncular Hakkında Merak Edilenler

Baraj Dizisi Konusu

Dizinin konusu Nazım’ın (Feyyaz Duman) Nehir’le (Biran Damla Yılmaz)bir internek sitesinde tanışması ve ardından birbirlerine duydukları ilginin artması ile başlar. Birbirlerini hiç görmeme durumu bir gün Nehir’in fotoğraf göndermesi ile bozulur. Nehir’i görünce çok hoşlanan ve yüzündeki yara sebebi ile Nehir’i kaybetmek istemeyen Nazım, Nehir’in yüksek ısrarlarına dayanamayınca İstanbul’un renkli hayatından yeni kopartılmış çapkın ve yakışıklı bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) resmini gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarığı beğenmesi üzerine Baraja gelmesi işleri iyice karıştırır.

Baraj Dizisi Oyuncuları

Biran Damla Yılmaz (Nehir)

25-30 yaşlarında güzel bir kadın olan Nehir, Yetimhanede büyümüş ve güçlü duruşunun arkasında kırılgan bir kadındır. Genç yaşında tanıştığı zerrinin himayesine girmiştir. Aynı zamanda bir dolandırıcı olan Zerrin’den dolandırıcılığı öğrenmiştir.

Yaşamış olduğu hayattan memnun olmayan ve dolandırdığı insanlara verdiği zarardan dolayı mutsuz olan Nehir, yalnızca internette tanıştığı ve yüzünü bile görmediği arkadaşı Tarık’ın yanında kendini iyi hisstemektedir. Tek arkadaşı ve dostu olan üst komşusu Şair Orhan’ın kalbinin sesini dinle sözüne kulak veriri ve Nazım’ı görmek için baraja gider. Sahip olduğu hayattan bir türlü kurtulamayan Nehir zor durumlara düşecektir.

Feyyaz Duman (Nazım)

40-45 yaşlarında ve sert bir mizaca sahip olan Nazım, disiplinli ve kararlı bir ustabaşıdır. Saçları ve sakallarına ak düşmüş olgun ustabaşının geçmişi ve hayatı ile ilgili pek bir şey bilinmez. İçine kapanık sert ve tavissiz dünyasına yolda bulduğu ve yaralarını iyileştirdiği bir yavru köpeği dahil eden Nazım, sadece internette konuştuğu Nehir ile dostluk ve arkadaşlık yapar. Nehir’in ısrarlarına itafen yaralı yüzünü göstermek istemeyen Nazım İstanbul sürgünü olan genç ve yakışıklı Tarık’ın fotoğrafını gönderir.

Burak Yörük (Tarık)

Hayatını zengin kadınların paralarını harcayarak geçiren dizinin sorumsuz yakışıklı ve sözcükleri kullanma başarısı ile her kadını elde edebilen karakteri Tarık, 25-30 yaşlarında sorumsuz ve vurdumduymaz biridir. Aşka inanmaz, kadınlar ve lüks hayat onun tutkusudur ancak bir gün parasını harcadığı bir kadının tekinsiz babasının onu fark etmesi ile hem kızından uzak tutmak hemde harcadığı paraları geri ödetmek için sahibi olduğu baraja Nazım’ın himayesinde çalışmaya göndermesi ile hayatı değişir. Nazım ile bir üstünlük yarışına giren Tarık’ın tüm yolları yine Nazım’a çıkmıştır ama Nazım’ın iki günlüğüne onun yerine geçmesini ve Nehir’i oyalamak istemesini fırsata çeviren Nazım hayatında hiç yaşamadığı aşkı yaşayarak farklı bir maceraya atılır.

Sumru Yavrucuk (Zerrin)

Orta yaşlı olmasına rağmen zeki çekici ve karizmatik bir karakter olan Zerrin, hayatını dolandırıcılık yaparak geçindirmektedir. Genç yaşta bir evlilik yapmış ama evlendiği adamın onu hamile bir şekilde yüz üstü bırakmasından dolayı hiç kimseye bağlılık yada aidiet duymaz. Yaptığı Her İşe göre farklı ekip arkadaşları olan Zerrin, Nehir’e annelik iç güdüsü besler bu yüzden Nehir ona hem ortak hem yoldaş hemde dost olmuştur ve hep onun yanındadır. Nehir’in onu ve işi bırakma kararını sindiremeyen Zerrin onu geri getirmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

İman Casablanca (Zahra)

Dizinin güzel ve alımlı karakteri Zahra, baraj inşaatında çalışan aşçı Halil’in karısıdır. Flörtleşmeyi seven kadın inşşattaki tüm işçilerin göz hapsindedir. Evliliği bir formalite evlilik olan Zahra kocasına bir bağlılık hissetmemekte ve barajdan kurtulma hayalleri kurmaktadır.Bu sebepten dolayı Tarık’ı ilk gördüğü anda kullanma kararı alır. İlerleyen zamanda saplantı bir aşk haline gelecek olan Tarık – Zahra ilişkisi Tarık ve Nehir’in aşkına ciddi bir tehlike olacaktır.

Baraj Dizisi Nerede Çekiliyor

Baraj dizisi Sakarya’da yer alan Akçay Barajı şantiyesinde çekilmektedir. Baraj sahnesi haricindeki çekimlerin de bu bölge civarında yapıldığı tahmin ediliyor. Çekimlerde farklı şehirlerden sahneler de bulunuyor.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir