Dizi HaberleriFilm/Tv

Aslı Bekiroğlu “Yetiş Zeynep” ile EXXEN’de!

Yetiş Zeynep dizisi ilk bölümü ile TV8’de ekrana geliyor. Aslı Bekiroğlu’nun Zeynep karakteriyle bulunduğu durum komedi dizisi Türkiye’nin dijital platformu olan EXXEN de yer alıyor. Çocuk oyuncularında içerisinde bulunduğu Yetiş Zeynep yapımında bir yandan okulunu okurken bir yandan da çocuklarla ilgilenmek zorunda olan genç kız EXXEN ekranlarına geliyor. İşte Yetiş Zeynep hakkında bilinmesi gerekenler.

Yetiş Zeynep Dizisinin Konusu Nedir?

Zeynep 20 yaşında hayalleri olan ve bu hayaller ile yaşayan tatlı bir üniversite öğrencisi ancak okuduğu okulun masraflarını ödeyebilmek için çocuk bakıcılığı yapmak zorunda. 6 çocukla ilgilenirken öğrenci olduğunu da saklamak zorundadır fakat bu durumu idare ederken çenesine de pek hakim olabildiği söylenemez.

Yetiş Zeynep Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Yetiş Zeynep dizisi ne zaman izleyenlerle buluşacak sorusunun cevabı ise; Exxen dizileri tüm içerikleri gibi Yetiş Zeynep dizisinin başlama tarihi de 1 Ocak 2021 olarak belirlenmiştir. Yetiş Zeynep’i izleyebilmek için 2021 yılına girdiğinizde EXXEN platformuna üye olmanız gerekiyor. Üye olduktan sonra bütün dizi ve programlar ücretsiz bir şekilde izlenebilecek.

Yetiş Zeynep’de Neler Var?

EXXEN ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Yetiş Zeynep dizisinin fragmanını izlendiğinizde çocuklarla dolu bir evde yaşanabilecek bütün tatlı olayların yaşandığını ve tam bir gençlik dizisinde yaşanmasını hayal etiğimiz dansların yer aldığını görüyoruz. Haftalar geçtikçe, afacan olarak adlandırabileceğimiz çocukların büyüdüklerini gözlemlemek yakın zamandan bu yana dizi dünyasında şahit olmadığımız bir durumdu. Bu anlamda Yetiş Zeynep dizisi bize bu dönem için yeni bir şey sunuyor ve ayrıca 20 Yaşında bir üniversiteli genç bir kızın yaşayabileceği doğal bir durumu bizlere iletirken gerçek yaşam ile bir bağ kurmamızı da sağlamamıza yardımcı oluyor.

Hem afacan çocuklarla dolu bir ev hem de Üniversite gençlik dönemini birlikte sunarak gençlik dizisi denildiğinde olabilecek her şeyi içinde barındırıyor. Eğer sizlerde Türk yapımı bir dijital platformda bizlerin ürettiği çok tatlı bir komedi ve gençlik dizisi izlemek isterseniz Yetiş Zeynep ismini bir yerlere not alabilirsiniz.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir