Dizi HaberleriFilm/Tv

2020’de En Çok İzlenen Yabancı Diziler

Tüm dünyada trend olmuş ve final yapmış olsa dahi halen daha izlenme rekorları kıran dizilerin içerisinde bulunduğu 2020 en çok izlenilen yabancı dizilerini merak ediyorsanız Sonsuz Oda Blog siz değerli okuyucularımıza izlediyseniz bir kez daha izlemek isteyeceğiniz, izlemediyseniz kesinlikle izlemeniz gereken dizileri sizler için derledi.

Band Of Brothers

Band of Brothers dizisi, biyografi yazarı ve bir tarih öğretmeni olan Stephen Ambrose tarafından kaleme alınan Band of Brothers romanından uyarlanan, 2. Dünya savaşı üzerine 10 bölümden oluşan bir HBO dizisidir.
Gerçek anlamda zevk alacağınız ve aklınızdan hiç çıkmayacak kıymetli bir dizilerdir. Eğer muharebe ve tarih ile alakalı dizi arıyor ve sadece iyi savaş ve tarih dizileri arasında olsun, aynı anda yaşanmış olaylara dayansın, ve de 2. Dünya Savaşı ile ilgili olsun istiyorsanız, Band Of Brothers tam anlamıyla size göre ve bu dizi sizin için çok doğru bir tercih olacaktır.

Rick And Morty

2020’nin en çok izlenen dizileri listesinde yerini alan animasyon türünde ki Rick And Morty dizisi mizahi ve macera unsurlarını tek çatı altında barındırırken, izleyenleri de ekran başına hapsediyor. Rick And Morty Süper zeki, alkolik, egoist ve kendini düşünen bir dede olan Rick ile onun saf düşünceli ve iyi kalpli torunu Morty ile olan maceralarını anlatıyor.

Sherlock

Kusursuz tasarlanmış, çıkarım kapasitesine sahip bir sosyopatın hikayesi. Vaka çözme konularında uzman olan Sherlock Holmes, başarılı bir şekilde suç çözüm danışmanı olarak görev yapmaktadır.
Ayrıca kendisine gelen mesajları ve postaları da değerlendirip olay yerlerini inceliyor. Yüksek bir gözlem çıkarım yeteneğine sahip olması sebebiyle birçok detayı görüp doğru değerlendirme becerisine de sahip. Sir Arthur Conan Doyle’un kitaplarından esinlenerek tasarlanan dizide Sherlock farklı bir tat katmıştır. Teknolojiyle birleştirilmiş bir şekilde ilerleyen dizide Doktor Watson ile çekişmeleri izlemeye değer. Hem seyir zevki sunan hem de gizem ve polisiye arayan izleyiciler, bu dizi birçok kesim tarafından takip edilmektedir.
Dizi hem oyuncuları hem içeriği anlamında zengin bir yapımdır. Her bölümünün sabırsızlıkla beklendiği, sonsuz olasılık vaat ederek izleyicilerin bağlığının arttığı bu dizide izleyicinin gözünden başarıya ulaşılmıştır.

Lucifer

2020 yılın en çok izlenen yabancı dizilerin listesinde şimdi de Lucifer var, Standart polisiye türünde olup, çizgi roman dünyasından Neil Gaiman tarafından televizyon ekrana taşınmıştır. Lucifer dizisinin konusu; Lucifer olarak isimlendirilen şeytanın, cehennemden sıkılmaya başlaması ile Los Angelas’a tatil yapmak için gelmesi ve dünyada devamlı kalmak için bu şehirde bir mekan açıp işletmesi üzerine işlenen oldukça sıradışı yapım.
Lucifer, burada eğlenceli dolu bir hayat yaşarken bayan polis Chloe ile karşılaşır ve ona aşık olur, daha sonra ise melek olmasından dolayı sahip olduğu yetenekler ile Chloe ile beraber sıradışı cinayetleri aydınlatmaya başlarlar. Şeytan olduğunu kimseye inandıramayan Lucifer’ın en alışılmadık özelliği ise yalan söyleyememesidir. En popüler diziler arasında yerini alan Lucifer, özellikle dini mitoloji, polisiye, suç ve mizahı birlikte izlemek isteyenlerin kaçırmaması gereken en popüler yabancı diziler arasında yer alan bir yapımdır.

Prison Break

2020’de En Çok İzlenen Yabancı Diziler arasında yer alan Prison Break dizisinin konusu
Fazlasıyla büyük bir hayran kitlesine ulaşan dizinin, uzun zaman mola verdi ve sonrasında bir final sezonu çekilmesi koyu takipçilerini mutlu etti. Suçu olmayan iki kişinin hapisten kaçış hikayesini konu anlatan yapım, herkesin beğeneceği tarzda bir içeriktir.
Michael Scolfield ve erkek kardeşi Lincoln Burrows birbirinden çok farklı kişiliklere sahip insanlardır. Lincoln serseri ve suça karışan, başı beladan kurtulmayan ve her sorunu yumrukları ile halletmeye çalışan bir kişidir ve bir gün başını sağlam bir belaya sokar.

Lost

Sadece 2020 yılında en çok izlenen dizilerden bir tanesi değil Lost, tüm zamanların en çok izlenen yabancı dizilerindendir.
Lost gizemli ve ıssız sanılan bir adaya uçak kazası sonucu düşen insanların adada yaşadıklarını anlatan, kendisini efsaneler listesinin içine sokan bir dizi. Birçok insanın gözü kapalı güvenerek tercih edip izlediği dizide sürekli yer alan aksiyon ve gerilim sahneleri izleyicilerin merakını çeken en önemli detaylardan bir tanesidir.
Düştükleri adanın sahip olduğu özel yetenekler ve Dharma Girişimcilik yapıları diziye bambaşka bir soluk getirmiştir. Bu kavramların da dizide mükemmel bir şekilde dahil edildiğini ve çok başarılı kurgulanarak izleyicileri ile buluşturulduğu gözlemlenmektedir. Dizi kendi dönemi haricinde finali sonrasında da büyük bir ilgi görmektedir.

How I Met Your Mother

2004 yılında başlayan bu muhteşem diziyi mutlaka arkadaş çevrenizden konuşulduğunu fark etmişsinizdir, çünkü How I Met Your Mother izlemeyeni dövüyorlarmış gibi davranılır. Bu kadar çok seviliyor olmasının sebebi ise, tüm dünyada en başarılı yabancı dizilerin içerisinde üst sıralarda olmasıdır.
Komedi odaklı olan dizilerini seven ve arkadaşlık temalarına ilgi duyan izleyiciler için tam bir kahkaha tufanı olduğunu söyleyebiliriz. 5 kişiden oluşan bir grup yakın arkadaşın genellikle komik, bazen de dramatik ve hüzünlü durumlarına tanıklık edeceksiniz bu yapımda. Dizinin bölüm sayı biraz fazla olsa bile, bir çırpıda izlenecek ve aklınızdan hiç çıkmayacak sevimli bir işleyişe sahiptir.
Ted Mosby adındaki dizinin ana karakteri hikayenin merkezinde olarak görünüyor ve bütün hikayeyi bu komik ve aynı zamanda kız konusunda başarısız karakterin kendi cümlelerinden dinliyoruz. Serseri aşık karakterimizin bekar kalmak gibi bir niyeti hiç yok ve kendine uygun kızı aradığı çok güzel bir macera yaşıyor.

The Originals

2020 yılında en çok izlenilen yabancı diziler listesinin sonunda The Originals var. Dizi Amerika gençlerinin en beğendiği dizilerden biri haline gelen vampir günlüklerinin devamı niteliğinde bir yapım. 2013 senesinde bu yana yayında olan dizi, Klaus Mikaelson karakterinin vampir günlükleri dizisinin beşinci sezonunda diziden ayrılması ve kendi hayatına devam etmesini konu alıyor.
Yaşlı ve güçlü olan ilk vampirleri konu alan dizinin ismi, ilk vampir olmalarından yani orijinalliklerinden geliyor. Diğer vampirlerden daha atik ve güçlüdürler. Fakat zaman geçtikçe daha da güçlenemezler çünkü zaten vampirliğin gücü zirvedeyken üretildikleri için diğer vampirlerden güçlü ve hızlılardır.
Normal vampirlerin hipnotize gibi doğaüstü yetenekleri vardır. Bu sebeple bütün var olan vampirler, ilk vampirlere yani kökenlerine bağlıdır, çünkü onlar tarafından üretildiler bu nedenle bir ilk yani köken vampirin öldürülmesi onun neslinden gelen bütün vampirlerin yok olması anlamına gelir. İlk vampirlerin yok edilmesi demek, dünyadaki vampir nüfusunun hızlıca azalması anlamına gelir. The Originals Klaus Mikeelson ve ailesinin New Orleans’a dönmesi ile başlıyor. Kibirli babalarından kurtulmak için ayrıldıkları ve yapımını gördükleri şehre geri dönüyorlar.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir