Sinema Haberleri

Yeni Örümcek Adam Filmi için Alfred Molina Doc. Octopus Rolü ile Geri Dönüyor ve Bizim Aklımızda Tek Bir Soru; SPIDER-VERSE?

Şaşkınlığımı mazur görün, 2020 saçma sapan olaylar ile biz de bünye bırakmadı ve ben bu habere inanmakta şu an biraz güçlük çekiyorum. Marvel’ın yeni Spider- Man filmi, tarihin en garip ve en çılgın projelerinden biri olma yolunda ilerliyor. Sony ile ortak yürütülen Marvel’ın ve tüm çizgi roman dünyasının en popüler karakterlerinden Spider- Man bildiğimiz üzere geçtiğimiz yıllarda sıfırlanmış, genç oyuncu Tom Holland ile başarılı 2 filme imza atmış artı bir de Tom Holland diğer Marvel filmlerinde gözükmüştü. Şimdilerde Marvel’ın en büyük projelerinden biri de çekimleri devam eden Spider- Man 3. Ancak bu filmle alakalı son aylarda inanması güç haberler duyuyoruz.

Birincisi, 2014 yılında Sony tarafından çekilen The Amazing Spider- Man filminin kötüsü Jamie Fox’un bu filmde aynı rolüyle geri dönüyor olmasıydı. Bambaşka bir seri, bambaşka bir kötü adam ve aynı rölüyle aynı karakterin başka bir evrende tekrar karşına çıkacaktı ve herkesin kafası biraz karışmıştı. Ardından Marvel bu çılgınlığı devam ettirerek 2004 yılında çekilen ve genel olarak çok sevilen Spider-Man 2’nin kotü adamı Alfred Molina’yı tekrar getiriyor. Aynı rolüyle.

Bu haber şu yüzden inanılmaz önemli, artık resmi haberler gelmemiş olsa da Marvel bir Spider- Verse filmi yapıyor! Yani 2000’lerin başlarındaki seride Örümcek Adamı canlandıran ve 2010’ların başındaki seride Örümcek Adamı canlandıran Tobey ve Andrew’in Örümcek Adamları, yeni Örümcek Adam’la beraber eski ve yeni kötülere karşı beraber savaşacaklar. Spider- Verse temelde bu şekilde bir olay. Ancak bunun ne kadar büyük bir proje olduğunu anlatmama gerek yok herhalde. Öyle görünüyor ki Marvel gemileri yakmış ve çılgın projesiyle tüm geek alemini ateşe vermeye hazırlanıyor.

Alfred Molina gerçekten Spider-Man 2’yi izleyen herkesin çok beğendiği bir performans ortaya koymuştu. Onu tekrar Doc. Octopus rolü ile izlemek çok tatlı olacaktır. Bunların dışında, biz bu filmi bir acayip heyecanla bekliyoruz. Zira sinema tarihi son yıllarda büyük sıçramalar gerçekleştirmiş olsa da daha önce kimse bu denli iç içe kocaman bir film yapmaya kalkmamıştı. Collider’ın son haberine göre önceki Spider-Man filmlerindeki rolleriyle geri dönmeleri için Tobey Maguire, Andrew Garfield, Kirsten Dunst ve Emma Stone ile de görüşülüyor. Bu konuda yeni haberler gelmeye devam ettikçe buradan sizlere sunmaya devam edeceğiz.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir