Dizi Haberleri

Succession 4. sezon çekimlerine başladı!

HBO’nun müthiş dizisi Succession yeni sezon çekimlerine başladı. Emmy canavar dizi, kaliteli dizileriyle ünlü HBO’nun son yıllarda ekrana getirdiği en ses getiren işlerin başında olarak görünüyor. 4. sezon yine diğer sezonlar gibi 10 bölümden oluşacak.


HBOSuccession‘ın 4. sezon çekimlerinin Brian CoxJeremy StrongSarah SnookKieran CulkinAlan RuckMatthew MacfadyenNicholas Braunve J. Smith-Cameron‘lı kadrosuyla New York’ta başladığını duyurdu. Yeni sezonda bölüm sayısı, önümüzdeki ay birçok dalda Emmy’e aday olması beklenen 3. sezona göre bir artarak on olacak. Dizinin, 23 Emmy adaylığından 9 ödül çıkaran ilk iki sezonu da onar bölümden oluşmuştu.

Waystar Royco’nun Lukas Matsson’a satışının giderek yaklaşmasıyla, bu anlaşma tamamlanmasının hayatlara etkilerini tahmin eden Roy ailesinde varoluşsal bir endişe ile bölünmenin ortaya çıkacağı 4. sezonu da yer alacağı kesinleşen diğer oyuncular arasında Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters ve Jeannie Berlin yer alıyor. Yeni sezonun konusu göz önüne alındığında Lukas Matsson’a hayat veren Alexander Skarsgård’ın da rolüne geri dönmesi bekleniyor.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir