Dizi Haberleri

Obi Wan Dizisi Artık Çok Yakınımızda; Dizinin Çekimleri Tamamlandı

Deborah Chow’un yönetmenlik kolduğunda oturduğu Obi Wan dizisinin çekimleri tamamlandı. Disney + ekranlarında yayınlanacak dizi, efsane Star Wars karakteri Obi Wan Kenobi karakterine odaklanacak dizi merakla bekleniyor.

Revenge of the Sith ve A New Home filmleri arasında kaçak bir şekilde yaşayan Obi Wan’ın, o dönemler neler yaptığını anlatacak dizide Obi Wan’ı yine Evan Mcgregor canlandıracak. McGregor, yıllar sonra geri döndüğü efsane karakteri yeniden canlandıracağı için hep çok heyecanlı olduğunu dile getiriyordu. Dizinin çekimleri tamamlanınca da konuşan ünlü aktör, ortaya çıkan işten bir hayli tatmin olmuşa benziyor.

Halston dizisinde canlandırdığı aynı isimli karakter ile önceki akşam Emmy ödülünü kucaklayan Ewan Mcgregor, Variety ile katıldığı söyleşide Obi-Wan Kenobi dizisinin çekimlerinin tamamlandığını açıkladı. “Bence hayal kırıklığı olmayacak” diyerek diziye olan inancını da bu açıklamaya eklemiş.

Dizide ayrıca Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell ve Benny Safdie gibi isimler yer alıyor. Listeye baktığımızda daha önce açıklanan Indra Varma gibi oyuncuların yanı sıra Joel Edgerton, Kumail Nanjiani ve Sung Kang gibi oldukça önemli oyuncuların kadroda olduğunu görüyoruz. Özellikle Joel Edgerton’ın bu dizinin kadrosunda yer almasına ayrıca sevindiğimi de belirtmem gerekiyor. Bu oyuncuların birçoğunun hangi karakterlere hayat verecekleri ise henüz belli değil. Joel Edgerton ve Bonnie Piesse ise Owen ve Beru Lars karakterlerini canlandıracak. Bu iki isim Bölüm II ve Bölüm III’te de aynı karakterlere hayat vermişlerdi. Lars çifti Star Wars hayranlarının bildiği gibi Luke Skywalker’ın amcası ve yengesi (üvey) olarak seride karşımıza çıkmışlardı. Obi-Wan Kenobi dizisi Star Wars: Revenge of the Sith hikayesinden 10 yıl sonrasını konu edinecek. Anakin Skywalker’ın iyiden iyiye karanlık tarafa gömüldüğü bu dönemde Jedi ustası Kenobi’nin neler yaptığına odaklanılacak. Mandalorian dizisinde de yer alan Deborah Chow’un yönetmenlik koltuğuna, Joby Harold’un ise yazarlık koltuğuna oturduğu dizinin yapımcı kadrosunda ise Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan ve Deborah Chow dışında dizinin başrol oyuncusu Ewan McGregor da yer alıyor.

Mandolarian ile beklentileri bir hayli aşan Disney + bakalım aynı başarıyı Obi Wan ile devam ettirebilecek mi?

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir