Dizi Haberleri

Legion ve Fargo’nun Yapımcısından Alien Dizisi Geliyor!


Ridley Scott’ın efsane bilimkurgu serisi Alien, FX ekranlarında dizi olarak önümüze gelmeye hazırlanıyor. Alien, seveni çok olan ve zamanın en büyük bilimkurgu eserlerinden biri ve dizinin yapımında Ridley Scott, başdanışman olarak görev alıyor olacak.

Sinemada son filmleriyle aradığını bulamayan Alien markasıyla ilgili dizi olabileceği söylentisi çıkmıştı ve Legion ve Fargo dizilerinin yaratıcısı olan Noah Hawley’nin Alien dizisinin yaratıcılığını üstlenecekti. Fox’un Disney’e satılmasının ardından proje ne yazık ki rafa kaldırılmıştı ki geçtiğimiz günlerde Noah Hawley, Disney ile dizi hakkında görüştüklerini söylemişti. Ve o beklenen haber geldi, Noah Hawley Alien dizisinin resmen baş yürütücüsü konumunda.

Bu haber şundan dolayı çok heyecan verici, Noah Hawley şu anda Hollywood içerisinde dizi yapmayı iyi bilen ve bu dizilere kendi müthiş mührünü koyabilen birisi. Özellikle Legion dizisinde yaptıkları ve Fargo dizisini düşününce Alien ile önümüze neler getirebileceği çok merak uyandırıcı.

HN Entertainment‘ın haberine göre hazırlık aşamasındaki iki projeden biri Hulu tarafından hazırlanacak ve bu projede Alien serisinde üç film yöneten Ridley Scott da yapımcı olarak yer alacak. Usta yönetmenin daha önce The Good Wife, The Man in the High Castle ve Taboo gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen yapım şirketi Scott Free Productions’ın da projeye dâhil olması bekleniyor. İkinci dizi ile ilgili detaylar ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Ridley Scott’ın yönetmenliğini üstlendiği 1979 yapımı Alien ile başlayan seri, bilimkurgu ve korku türlerini başarıyla harmanlayarak her iki janrın da en sevilen serileri arasına girmeyi başarmıştı. James Cameron’ın yönettiği Aliens’tan sonra gelen devam filmleri ve spin-offlar büyük ölçüde hayal kırıklığı yaratmış olsa da, Ridley Scott’ın seriye geri dönmesinin ardından çekilen Prometheus ve Alien: Covenant serinin yeniden beğeni kazanmasını sağlamışt

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir