Sinema Haberleri

Çağatay Ulusoy Başrollü Yeni Netflix Filmi ”Kağıttan Hayatlar” Filminden Fragman Geldi

Netflix ve Çağatay Ulusoy ortaklığı tam gaz devam ediyor. Hakan Muhafız ile belirli bir kitleye ulaşan ve ilk yerli yapımını Türk izleyicisine sunan Netflix, şimdi de Kağıttan Hayatlar ile bir sinema filmi ile geliyor. İlk fragmanı yayınlanan film, alışık olduğumuz tarzda bir dramaya benziyor.

Açıkçası Netflix Türkiye, ilk zamanlardaki gibi acemi işlerden ziyade biraz daha tarzını oturtmaya başladı. Kaliteli yönetmen ve senaristlerle çalışmaya başlayan ünlü video izleme servisi Azizler, Bir Başkadır derken genel olarak iyi eleştiriler aldı son zamanlarda.

Kağıttan Hayatlar konu itibari ile şöyle bir özet sunuyor; genç bir adam olan Mehmet, kağıt toplayarak geçimini sağlar. Onun bu hayattaki en büyük destekçisi ise Tahsin Baba’dır. Mehmet’in yaşamı, hayatına Ali adında 8 yaşındaki bir çocuğun girmesiyle bambaşka bir hal alır. Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışan Mehmet, bu sırada küçük çocukla arasında farklı bir bağ kurar.

Filmin yönetmen koltuğunda Müslüm, Ayla, Türk İşi Dondurma ve Sarıkamış Çocukları gibi yapımlardan tanıdığımız Can Ulkay bulunmakta. Kağıttan Hayatlar’ın senaryosunu Behzat Ç., Saygı, 46 Yok Olan gibi yapımların senaryosunu yazan başarılı isim Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. Kağıttan Hayatlar’ın oyuncu kadrosunda aynı zamanda yakında Yeşilçam dizisinde karşımıza çıkacak olan Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk gibi isimler yer alıyor. Kağıttan Hayatlar, Çağatay Ulusoy’un Hakan Muhafız’ın ardından Netflix ile ikinci iş birliği olacak.

Film, 12 Mart’tan itibaren izleyicileriyle buluşacak.

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir