Sinema Haberleri

Boba Fett Dizisi Geliyor, Keyifler Çıtır

The Mandalorian ile ilgili güzel haberlerimiz bitmiyor, bitmek bilmiyor. Hep böyle devam etsin, pozitif pozitif dizi konuşalım değil mi? Tüm dünyayı bu pandemi günlerinde kasıp kavuran ve resmen anti-depresan olan Mandalorian ve Baby Yoda’nın macelarını mutlaka duymuşsunuzdur. Kendisi Disney+’ın en popüler dizisi ve 2. sezonu ile Disney, resmen Mandalorian üzerinden yeni bir Star Wars evreni kuruyor. Yaklaşık 10 adet Star Wars dizisi duyuran Disney, son golünü Mandalorian’ın 2. sezon finaline saklamış. After Credits sahnesinde büyük bir süprizle Boba Fett’in kanlı canlı dizisini duyurdular. Hem de 2021 Sonbahar- Kış aylarında, çok da uzak olmayan bir tarihte!

Dizinin resmi adı The Book of Boba Fett olarak açıklandı. Boba Fett’i, Return of the Jedi filminde gördüğümüz Jabba tarzı bir yere saldırıp yerle bir ederken görüyoruz. Ardından taht gibi bir koltuğa oturup cool bir poz veriyor ve ardından siyah ekran; The Book of Boba Fett yazısı! İlk anda dizi olduğunu düşünmedim ancak ”coming december 2021” yazısı belirince dizi olduğuna emin oldum.

Konu olarak ne işleyecek şu anlık bir fikrimiz yok, ancak Jon Favreu işin içinde ve yine iyi fikirleri ile kalpleri uzak galaksilerden feth etmeye geliyorlar. Boba Fett’in gençliği mi yoksa şimdiki zaman dilimi mi, Baby Yoda gözükecek mi, Mandaliroan ile selam çakışmaları olacak mı hepsi bir muamma. 3-4 ay içerisinde fragman gelir ve o zaman tekrar konuşuruz. Bizler Boba Fett dizisi için epey heyecanlıyız, bakalım Disney+ önümüze neler getirecek?

İlişkili İçerik
Sinema Haberleri

Bradley Cooper'ın başrolünde yer aldığı ve yönettiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

A star is a born ile ilk yönetmenlik deneyimine imza atan Bradley Cooper, yeni filmi Maestro ile…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü'nün çekimleri başladı

Ata Demirer’in senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer alacağı Bursa Bülbülü’nün…
Devamını Oku
Sinema Haberleri

Idris Elba'lı Beast Filmi Geliyor!

Ünlü oyuncu Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı, Güney Afrika savanalarında bir…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir