Dizi Haberleri

Benedict Cumberbatch Sherlock’un 5. Sezonu ile Alakalı Konuştu

İngiliz yapımı Sherlock 2010’lu yılların hiç süphesiz en popüler yapımlarından bir tanesi. Ünlü dedektif Sherlock Holmes’u, modern bir yorumla klasik eserden uyarlanarak ekrana getirilen dizinin tüm dünyada pek çok hayran kitlesi bulunmakta. Her sezonunda 3’er bölüm bulunan dizi, verdiği uzun aralarla da epey popüler. Film tadında kalitesi olan bölümleriyle az bölüm sayısı konusundaki zaafını kapatsa da 3 bölümün az olduğu aşikar. 2017’de yayınlanan 4. Sezonu sonrasında, dizinin yeni sezonunun ne zaman geleceği belirsiz. Aslında bir 5. Sezon olacak mı orası da tam olarak bilinmiyor.

Dizinin ünlü başrolü Benedict Cumbarbatch yeni filmi The Couirer için verdiği röportajda Sherlock ile verilen bir soruya cevap verdi. Dizinin belirsiz 5. Sezonu ile alakalı oyuncu, bu soruya net bir cevap vermezken “Hiçbir zaman asla demem, iyi bir senaryo olursa neden olmasın.” diyerek cevap verdi.

“Muhtemelen bunu sorabileceğiniz en kötü kişiyim çünkü asla asla demem. Fakat bilemiyorum. Kendim de dahil olmak üzere, Martin Freeman’ın ve dizinin diğer oyuncularının çalışma takvimleri şu an için çok yoğun. Kim bilir, iyi bir senaryo gelirse, belki bir gün tekrar çekilebilir. Şu an değil fakat günün birinde belki. ” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Sherlock’un en büyük problemi, başrol iki oyuncusununda da son zamanlarda bol bol farklı projelerde yer alması. Benedict hem gişe filmlerinde oynuyor hem de ayrıca Marvel Sinematik Evreninin büyük bir parçası. Kendisi Dr. Strange karakterini canlandırıyor ve birden fazla filmde bu karakteri canlandırıyor, uzun yıllarda canlandırmaya devam edecek gibi. Keza Martin Freeman da aynı durumda. Diziyle beraber epey popüler olan bu ikili, Sherlock’a uygun zaman ayırmakta da epey zorlanıyorlar. Dizinin özellikle 4. Sezonu, genel kalitesinin biraz altındaydı. Senaryo Sherlock için her şey demek ve biraz zorlama bir hikaye ile sonlanmıştı son sezon. İyi bir 5. Sezon taslağı ile mutlaka bir Sherlock 5. Sezonunu göreceğimizi düşünüyorum. Ancak bunun için kafadan bir 3-4 sene daha bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

İlişkili İçerik
Dizi Haberleri

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan İlk Görüntüler Geldi

popüler sinemanın en beğenilen yönetmenlerinden Chris Nolan, yeni filmini görücüye…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Marvel Sinematik Evreni, 5. Fazını Açıkladı!

Marvel 5. faz için planladığı filmleri ve dizileri duyurdu. Dev stüdyo, tanıdık karakterler…
Devamını Oku
Dizi Haberleri

Daredevil ve Kingpin Echo Dizisiyle Geri Dönüyor

Marvel Sinematik Evreni‘ninde ilk olarak geçtiğimiz yılın sonlarında yayınlanan hawkeye…
Devamını Oku

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir